Joi, 28 martie 2024 - 12:01:19
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


TIMIŞOARA/ Cinci interlopi, reţinuţi în timpul unui meci de fotbal


6 iunie 2013

Trupele speciale ale Jandarmeriei şi procurori DIICOT din Timişoara au descins, miercuri seară, pe un teren de fotbal de la marginea municipiului, unde au ridicat pentru audieri cinci persoane suspectate că fac parte dintr-un grup infracţional aflat sub supravegherea procurorilor de circa trei ani. Printre interlopii ridicaţi se numără şi Sorin Udrea, supranumit "stăpânul oraşului"

 

Ridicarea lui Udrea şi a "locotenenţilor" săi este legată de incidentul violent de sâmbătă dimineaţa din barul Ibiza, când trei dintre membrii grupării sale, Ciprian Gavrilă, zis "Cipi Ţiganu", Caius şi Darius Gazibara, l-au atacat pe Tudor Stoiţi. Acesta a ajuns la spital cu o sabie înfiptă în umăr, ca răzbunare pentru un incidentul din luna martie din barul Lepa Brena. La Spitalul Judeţean din Timişoara a urmat o nouă încăierare între cele două grupări, bătăia fiind surprinsă de camerele de supraveghere de la UPU.

 

Cinci persoane care sunt suspectate că fac parte dintr-un grup infracţional au fost ridicate de pe un teren de fotbal de la marginea municipiului Timişoara şi conduse la audieri, la sediul DIICOT. Jandarmii şi procurorii DIICOT au descins chiar în timpul unui meci de fotbal şi i-au pus la pământ chiar şi pe fotbaliştii aflaţi pe teren, în timpul operaţiunii.

 

Cele cinci persoane care au fost conduse la audieri la sediul DIICOT sunt cercetate pentru contrabandă, tâlhărie, tentativă de omor, instigare la ultraj şi constituire de grup infracţional organizat.

 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 28 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro