Joi, 2 mai 2024 - 4:20:09
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Preotul Nicolae Tănase din Valea Plopului: „Fetele frumoase atrag băieţi” şi ar trebui judecate pentru agresiunile sexuale


19 aprilie 2024

Preotul Nicolae Tănase din Valea Plopului a provocat un val de critici după declaraţiile sale la Constanţa, în care a sugerat că fetele abuzate sexual ar trebui să îşi asume o parte din vină. Afirmând că „fetele frumoase atrag băieţi” şi că acestea ar trebui judecate pentru agresiunile sexuale, preotul a provocat indignare şi controverse.

Vasile Bănescu, purtătorul de cuvânt al Patriarhiei, a respins categoric declaraţiile preotului Tănase, numindu-le „nedrepte şi îngrijorătoare”. A subliniat că aceste opinii nu reflectă înţelepciunea şi bunătatea pe care preotul le-a manifestat în activitatea sa filantropică.

În replică, preotul Tănase a afirmat că declaraţiile sale au fost interpretate greşit şi că se referea la modul de îmbrăcare provocator al unor fete, care ar putea incita la comportamente inadecvate din partea bărbaţilor.

Aceste afirmaţii controversate continuă să stârnească reacţii în rândul opiniei publice şi al reprezentanţilor bisericii, generând discuţii despre moralitate şi înţelegerea relaţiilor dintre sexe.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 1 mai 2024
Autentificare
stiriactuale.ro