Vineri, 19 aprilie 2024 - 6:36:15
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


HARGHITA/ Copil mort în urma unui accident grav


23 octombrie 2012

Două persoane au murit, între care şi un copil, iar un alt bărbat a fost grav rănit, după ce autoutilitara în care se aflau şi care transporta vaci a fost lovită de un tren de persoane care circula între Miercurea Ciuc şi Mărăşeşti.

Accidentul a avut loc la o trecere la nivel cu calea ferată între Miercurea Ciuc şi Ciceu, după ce trenul personal Interregio, care circula pe ruta Miercurea Ciuc - Mărăşeşti, a izbit un autocamion în care se aflau trei persoane - şoferul în vârstă de 30 de ani, un bărbat de 34 de ani şi băiatul acestuia din urmă, în vârstă de nouă ani. În urma impactului, şoferul autocamionului a murit.

Băiatul de nouă ani a ajuns în comă la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Miercurea Ciuc, însă, din păcate, a decedat ulterior. Tatăl acestuia a fost transportat la spital în stare de şoc, fiind aruncat din autoutilitară în urma impactului. El a fost cel care a sunat la 112 şi a alertat echipajele de intervenţie.

În urma accidentului, au murit şi patru taurine aflate în remorca autocamionului.

Potrivit reprezentanţilor CFR SA, accidentul s-a produs între Miercurea Ciuc şi Siculeni, la o trecere la nivel cu calea ferată, semnalizată cu indicator.

Două trenuri, respectiv Regio 5314 Miercurea Ciuc - Mărăşeşti şi InterRegio 1750 Suceava - Braşov, sunt blocate din cauza accidentului produs marţi seară în Harghita, traficul feroviar urmând să fie reluat după încheierea cercetărilor efectuate de Poliţie şi Procuratură, informează CFR Călători.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 18 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro