Joi, 18 aprilie 2024 - 1:29:42
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


ALBA/ Două persoane au murit într-un accident pe DN1


26 ianuarie 2013

Două persoane au murit şi alte trei au fost grav rănite, sâmbătă, după ce cele două autoturisme în care se aflau s-au ciocnit pe DN 1, la ieşirea din oraşul Aiud, judeţul Alba, circulaţia fiind îngreunată din cauza cercetărilor făcute de poliţiştii rutieri.

Potrivit Inspectoratului Judeţean de Poliţie Alba, două autoturisme s-au ciocnit, din cauze care nu au fost încă stabilite, pe DN 1, în zona localităţii Decea, la ieşirea din oraşul Aiud.

În urma impactului, două persoane dintr-unul din autoturisme, o femeie şi un bărbat, au murit pe loc, fiind nevoie de intervenţia echipelor de descarcerare pentru scoaterea acestora dintre fiarele contorsionate ale maşinii.

De asemenea, alte trei persoane - şoferul şi două pasagere din cel de-al doilea autoturism implicat în accident - au fost rănite grav, fiind transportate la Spitalul Judeţean Alba.

Circulaţia pe DN 1, în zona în care s-a produs accidentul, se desfăşoară cu dificultate, din cauza cercetărilor desfăşurate la faţa locului de poliţiştii rutieri.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 18 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro