Miercuri, 21 aprilie 2021 - 10:48:47
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!

Cabinet stomatologic Ploiesti, Dentist Ploiesti - Stomatologie

Militari români, răniţi în Afganistan


1 mai 2015

Patru militari români care acţionează în cadrul misiunii „Resolute Support” din Afganistan au fost răniţi joi, în jurul orei 9.00, în urma exploziei unei maşini-capcană, a anunţat Ministerul Apărării Naţionale.

Militarii executau o misiune de patrulare terestră, la aproximativ opt kilometri Sud-Est de Baza militară de la Kandahar.

În urma atacului, militarilor li s-a acordat primul ajutor la faţa locului şi au fost transportaţi la spitalul din Kandahar, unde se află internaţi în stare stabilă.
Ministrul Apărării Naţionale, Mircea Duşa, a declarat că cei patru militari surprinşi de un atac cu o maşină capcană au suferit răni uşoare. „Patru militari români care se aflau într-o misiune în zona aeroportului Kandahar au fost surprinşi de un atac cu o maşină capcană. În urma acestui atac cei patru militari au fost răniţi. Sigur, sunt răni mai uşoare. Sunt deja într-un spital militar şi situaţia lor este stabilă. În funcţie de evaluarea lor medicală care se face în momentul de faţă, vom hotărî dacă îi vom repatria sau îşi vor continua misiunea”, a declarat Mircea Duşa, la Zalău la o ceremonia aniversară a două batalioane militare, potrivit agerpres.ro.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin
rating  rating
(217 vizualizări)
Dacă v-a plăcut acest articol, daţi-ne un like:

Clinica Roua

Adăugaţi un comentariu:
Folosind un cont de facebook:
sau folosind formularul următor:
Nume:

Email:

Comentariul:

Cod siguranţă:
Codul de securitateDin aceeaşi categorie:Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook


ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 20 aprilie 2021
Autentificare
stiriactuale.ro