Joi, 28 martie 2024 - 2:29:07
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Explozie într-un bloc la Iaşi


25 februarie 2012

explozie-blocO explozie puternică s-a produs în această dimineaţă într-un bloc cu patru etaje din cartierul Dancu din Iaşi. Locatarii spun că deflagraţia s-ar fi produs din cauza unei centrale de apartament defecte.

16 apartamente ale blocului şi mai multe maşini au fost avariate, iar persoana rănită a suferit arsuri de gradele II şi III şi a fost internată la Spitalul "Sfântul Spiridon" din Iaşi.

În urma exploziei, locatarii au fost evacuaţi, iar zona a fost împrejumuită. Totodată, zeci de locatari din blocurile învecinate au ieşit din case, speriţi de bubuitura puternică.

Reprezentanţii  Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Iaşi spun că, în prezent, se fac cercetări la faţa locului şi încă nu pot preciza cauzele exploziei.

Locatarii blocului povestesc că aseară au simţit aseară un miros puternic de gaz în imobil şi că la faţa locului s-a a venit o echipă de intervenţie E.ON.

Reprezentanţi ai ISU, E.ON Gaz, Ambulanţei şi SMURD se află la faţa locului, iar alimentarea cu gaz metan şi curent electric a fost oprită în zonă.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 28 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro