Miercuri, 28 octombrie 2020 - 7:11:21
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!

Cabinet stomatologic Ploiesti, Dentist Ploiesti - Stomatologie

SIBIU/ Accident deosebit de grav


21 octombrie 2012

Un accident s-a produs, duminică dimineaţă, în municipiul Sibiu, informează RomâniaTV. Din cauza vitezei excesive, o maşină s-a izbit de o bordură, după care s-a lovit violent de un stâlp. Şoferul a murit pe loc, iar pasagerul din dreapta a suferit răni foarte grave.

Şoferul maşinii implicate în accident era un tânăr de 28 de ani. Acesta se învoise de la serviciu pentru a merge să vândă o maşină. Pe drum, băiatul a apăsat prea tare pedala de acceleraţie, iar la un moment dat s-a izbit de o bordură, după care a ricoşat într-un gard, iar de aici, într-un stâlp.

Din cauza impactului foarte violent, maşina a fost distrusă aproape în totalitate, iar bucăţi din autoturism au sărit pe o rază de câţiva metri.

"Din primele cercetări făcute la faţa locului, pe strada Henri Coandă din municipiul Sibiu, şoferul autoturismului BMW care se deplasa dinspre strada Oţelarilor spre strada Semaforului nu a adaptat viteza într-o curbă, a pierdut controlul autoturismului intrând în gardul de la Comtram, răsturnându-se pe partea carosabilă. În urma accidentului pasagerul din dreapta a fost rănit, iar şoferul a decedat", a declarat agentul şef Vasile Costea din cadrul Serviciului Rutier Sibiu, potrivit Mediafax.

Pasagerul din dreapta, viitorul cumnat al şoferului, în vârstă de 20 de ani, a zburat pur şi simplu din maşină, fiind găsit la câţiva metri de locul accidentului. Bărbatul a fost transportat la spital cu răni foarte grave.

 

 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin
rating  rating  rating  rating  rating
(488 vizualizări)
Dacă v-a plăcut acest articol, daţi-ne un like:

Clinica Roua

Adăugaţi un comentariu:
Folosind un cont de facebook:
sau folosind formularul următor:
Nume:

Email:

Comentariul:

Cod siguranţă:
Codul de securitateDin aceeaşi categorie:Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook


servicii complete deratizare,dezinsectie,dezinfectie


ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 24 octombrie 2020
Autentificare
stiriactuale.ro