Miercuri, 1 mai 2024 - 9:05:34
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Bebeluş de două luni aproape ucis în bătaie de propria mamă, cadrul militar. Medicii ploieşteni, rezervati


18 aprilie 2024

 

Un bebeluş de doar două luni a fost bătut cu bestialitate de propria mamă. Fetiţa a fost adusă la Spitalul de Pediatrie din Ploieşti cu multiple leziuni.

Medicii care au evaluat starea copilaşului au constatat că acesta prezenta multiple fracturi, inclusiv la nivelul capului, şi escoriaţii la nivelul gâtului, sugestive pentru o strangulare. Bebeluşul, a cărei stare este acum stabilă, a fost transferată la Terapie Intensivă, însă există preocupare pentru posibilele complicaţii care ar putea să apară în viitorul apropiat.

Suspecta, mama copilului, este angajată la o unitate militară din Bucureşti. Autorităţile au fost alertate, iar Parchetul Militar a fost sesizat, dat fiind calitatea suspectei. În urma anchetei, procurorii militari au solicitat arestarea preventivă a mamei, cerere care a fost aprobată de către Tribunalul Militar.

Detaliile tulburătoare ale leziunilor bebeluşului au şocat personalul medical. Printre acestea se numără fracturi la nivelul humerusului şi craniului, precum şi leziuni la nivelul gâtului, sugestive pentru un act de strangulare. Cu toate acestea, ecografia nu a indicat leziuni interne majore, oferind o rază de speranţă într-o situaţie extrem de delicată.

Managerul Spitalului de Pediatrie Ploieşti, medicul Anca Miu, a subliniat gravitatea situaţiei, menţionând că, din cauza vârstei fragede a bebeluşului, există riscul apariţiei unor complicaţii severe, printre care şi hemoragii intracraniene.

 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 1 mai 2024
Autentificare
stiriactuale.ro