Miercuri, 22 mai 2024 - 5:44:38
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Becali primit cu braţele deschise în USL


14 octombrie 2012

Liderul USL, Victor Ponta, a declarat la emisiunea "După 20 de ani" de la PRO TV că nu este împotriva candidaturii lui Gigi Becali pe listele Uniunii la alegerile parlamentare din acest an.

Întrebat dacă în calitate de copreşedinte USL va fi de acord ca pe listele Uniunii pentru alegerile parlamentare să fie inclus şi Gigi Becali, Ponta a răspuns: "Sunt stelist, cum aş putea să fiu contra ?".

Zâmbind, el a evitat alte comentarii pe această temă, spunând doar că pe listele USL sunt şi foarte mulţi politicieni tineri noi, nu doar vechi politicieni, dar că în actualul sistem de vot uninominal vor fi tot mai puţini oameni noi şi tineri.

Europarlamentarul George Becali declară că va candida la alegerile parlamentare, sub sigla USL, într-un colegiu din Sectorul 6, susţinând că a avut joi o discuţie cu liderul PNL Crin Antonescu privind încheierea unui protocol de susţinere între PNG şi Uniune.

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, vineri, că Biroul Politic al PNL ar urma să ia luni o decizie cu privire la candidatura lui Gigi Becali sub sigla USL la alegerile parlamentare, menţionând că el este de acord cu aceasta.

 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on FacebookISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 22 mai 2024
Autentificare
stiriactuale.ro