Joi, 28 martie 2024 - 5:13:55
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Dacia Duster Prestige - disponibilă de la începutul acestei luni


16 martie 2012

prestige_exteriorDacia Duster Prestige se remarcă prin diferite îmbunătăţiri de ordin stilistic, incluse în pachetul "Look" din varianta standard. La exterior, maşina se distinge prin aspectul de crom satinat al oglinzilor retrovizoare, al barelor de pavilion longitudinale şi la nivelului scuturilor de protecţie faţă / spate. Geamurile posterioare şi luneta au tentă fumurie, iar pachetul include şi jantele din aluminiu de 16 ţoli.

Interiorul lui Duster Prestige în varianta standard este în piele, are aer condiţionat şi noul sistem audio cu radio CD/MP3 cu comandă pe volan, funcţie Bluetooth, priză jack şi USB.

prestige_interiorDacia Duster Prestige este echipat cu airbag-uri pentru sofer şi pasager, două airbag-uri laterale în faţă şi dispune de sistemele ABS, EBV şi AFU (asistenţă la frânarea de urgenţă). Opţional, sunt disponibile dotările ESP-ASR şi geamurile electrice pentru locurile din spate.

Modelele din seria limitată sunt disponibile din această lună atât în varianta pe benzină, cât şi diesel. Pentru un Duster Prestige pe benzină cu motor de 1.6 litri cu 105 CP şi tracţiune faţă, preţul cu TVA inclus este de 13.900 de Euro. Pentru varianta diesel cu motor 1.5 dCi cu 110 CP şi tracţiune 4x4, preţul cu TVA inclus este de 17.600 de Euro.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 28 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro