Joi, 25 iulie 2024 - 3:20:32
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Pesedistul englez, ţinta propagandei liderilor pro-BREXIT


1 iulie 2016

Există un pesedist englez. Ca şi cel român, are studii elementare sau medii, trăieşte, nu în Teleorman sau Gorj, ci în plăcutul mediu rural englez sau oraşe mici sau în vechi oraşe industriale din nord. Este mai curând în vârstă de peste 60 de ani, de obicei pensionar, adică dependent de sistemul naţional de pensii. E conservator din fire şi îşi ia informaţiile din “The Sun” sau “Daily Mirror”, adică un fel de echivalent al Antenei 3. Acum a votat pentru Brexit, mai ales fiindcă i s-a spus în mod mincinos – şi el a crezut – că străinii au năpădit Marea Britanie, că au furat joburile englezilor sau că stau degeaba, primind ajutoare sociale generoase de care el va fi lipsit.

Cine sunt străinii? Străinii suntem, de data asta, „noi“: polonezi, români, unguri, slovaci, bulgari – est-europeni. Nu sirieni, nu musulmani, nu africani. N-a contat. Ba e chiar mai rău decât dacă am fi fost indieni, căci atunci am fi fost consideraţi foşti supuşi ai Imperiului.

Cititi continuarea aici: http://www.stiripesurse.ro/pesedistul-englez-inta-propagandei-liderilor-pro-brexit_1141235.html


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on FacebookISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 25 iulie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro