Sâmbătă, 27 februarie 2021 - 6:11:28
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!

Cabinet stomatologic Ploiesti, Dentist Ploiesti - Stomatologie

Mulţi britanici au votat pentru Brexit, fără să ştie ce este Uniunea Europeană


25 iunie 2016

Britanicii au votat pentru ieşirea din Uniunea Europeană dar mulţi dintre ei nici nu ştiau pentru ce au votat, arată Washington Post într-un aritcol intitulat "Britanicii caută frenetic pe Google ce este Uniunea Europeană, la câteva ore după ce au votat pentru ieşirea din UE".

Motorul de căutare Google a înregistrat în Marea Britanie creşteri semnificative nu doar la căutările legate de măsurile de vot la referendum, ci şi la căutarea unor înterbări elementare privind implicaţiile votului, notează Washington Post.

După o campanie agresivă, în care au foat aduse în discuţie temeri privind imigraţia, dar şi economia globală, britanicii au fost curioşi să afle de pe Google  ce se întâmplă dacă părăsesc Uniunea Europeană, dar mulţi dintre ei nici nu ştiau măcar ce este Uniunea Europeană, mai scrie publicaţia americană.

După anunţarea rezultatelor oficiale ale votului la referendumul pentru Brexit, întrebarea "Ce este Uniunea Europeană?" a fost a doua cea mai căutată întrebare despre UE din Marea Britanie, după "Ce înseamnă să părăseşti Uniunea Europeană?", potrivit Google Trends.

La opt ore după închiderea urnelor, căutările pe Google  pentru întrebarea "Ce se întâmplă dacă părăsim Uniunea Europeană?" s-au triplat.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin
rating  rating
(200 vizualizări)
Dacă v-a plăcut acest articol, daţi-ne un like:

Clinica Roua

Adăugaţi un comentariu:
Folosind un cont de facebook:
sau folosind formularul următor:
Nume:

Email:

Comentariul:

Cod siguranţă:
Codul de securitateDin aceeaşi categorie:Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook


ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 24 februarie 2021
Autentificare
stiriactuale.ro