Vineri, 19 aprilie 2024 - 7:41:31
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Prahova – Regina vacantelor moldovenilor


12 aprilie 2017


 

În cadrul Târgului de Turism de la Chişinău – ”Tourism. Leisure. Hotels”, Asociaţia pentru Promovarea şi Dezvoltarea Turismului Prahova, care a participat în cadrul standului României, a atras atenţia unui număr impresionant de turişti moldoveni, majoritatea acestora fiind deja familiarizaţi cu judeţul Prahova, în ultimii ani numărul vizitatorilor moldoveni crescând considerabil.

Alături Prahova, în cadrul târgului au fost atât membrii asociaţiei, cât şi alte asociaţii de promovare, precum Asociaţia Litoral-Delta Dunării, Tuşnad, Covasna, Govora, Buzău etc.

Standul României a avut 60 de metri pătraţi şi a găzduit 22 de touroperatori, agenţii de turism, asociaţii de promovare şi reprezentanţi ai consiliilor judeţene. Un punct de atracţie pentru turiştii moldoveni a fost tombola cu premii şi degustarea de vinuri şi bucate tradiţionale româneşti organizate în stand.

“Este al 8-lea an în care participăm la Moldexpo la Târgul de turism al Republicii Moldova! Cu fiecare prezenţă la acest târg, turiştii moldoveni află mai multe despre Prahova, iar rezultatele se văd de la an la an, turiştii moldoveni alegând, în număr din ce în ce mai mare, judeţul Prahova ca destinaţie de vacanţă”, menţionează Adrian Voican, preşedintele Asociaţiei.

Târgul de Turism de la Chişinău este cel mai important eveniment din domeniul turismului din Republica Moldova, reunind pentru patru zile cele mai importante elemente ale acestei industrii: touroperatori, agenţii de turism, hotelieri, companii aeriene şi de transport, atât din Republica Moldova, cât şi din străinătate.
 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 18 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro