Sâmbătă, 27 aprilie 2024 - 1:56:38
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


O nouă victorie, în Spania, pentru boxerul român profesionist Alin Ciorceri!


8 aprilie 2018

O nouă victorie pentru boxerul român Alin Florin Ciorceri. 

La finalul lunii trecute, bistriţeanul, de numai 21 de ani,  a reuşit să îl învingă, într-o gală care a avut loc la  Guardamar Arena din Guardamar del Segura, pe mult mai experimentatul spaniol Juan Florit, în vârstă de 32 de ani

El Nino a fost declarat câştigător în unanimitate de arbitrii după un meci foarte greu. Alin estedeja la a şaptea victorie, din şapte meciuri disputate în galele de box profesionist din Spania, Gala a fost urmărită de foarte mulţi români care au venit special la Guardamar del Segura pentru al susţine pe Alin.

Alin Florin Ciorceri este considerat cel mai bun boxer al clubului  Deportivo Shaolin din Valencia, iar comentatorii de box din Spania îi prevăd un viitor foarte frumos, fiind uimiti de seriozitatea şi profesionismul românului.

Mai rămâne ca şi românii din ţară să înceapă să îi recunoască meritele şi poate Federaţia Română de Box îl va invita să participe la următoarele gale organizate în ţară.

Următorul meci al lui Alin Ciorceri va avea loc pe 5 mai, tot la Guardamar Arena din Guardamar del Segura, nefiind încă stabilit adversarul

Noi nu putem să spunem decât  Bravo, Alin!


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 26 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro