Marţi, 23 aprilie 2024 - 3:34:07
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Ieri la Londra a avut loc "Marsul pentru Europa" faţă de Brexit


3 iulie 2016


 

Zeci de mii de britanici au protestat la Londra faţă de ieşirea Regatului din UE. Putem să luăm degetul de pe butonul de autodistrugere şi să împiedicăm Brexit-ul refuzând ca referendumul să aibă valoarea ultimului cuvânt, a scris organizatorul marşului pe o reţea de socializare.

Demonstranţii au plecat din centrul capitalei britanice spre Parlament, cu zeci de drapele europene. Au purtat pancarte pe care era scris „Brexit-ul este o prostie” şi „UE, te iubim”.

Printre participanţi au fost foarte mulţi tineri, iar marşul s-a desfăşurat pe anumite porţiuni pe acordurile melodiei lui Whitney Houston "I Will Always Love You". Este al doilea protest din această săptămână ce vizează Brexit-ul.

Miniştrii de interne şi al justiţiei, implicaţi în cursa pentru succesiunea lui David Cameron la conducerea guvenului de la Londra, au anunţat că nu vor declanşa procedura Brexit-ului până la sfârşitul anului.

Preşedintele Franţei şi-a intensificat presiunea asupra Marii Britanii pentru a respecta graficul de a părăsi Uniunea. Francois Hollande a insistat că Brexitul nu poate fi anulat sau întârziat, iar Londra trebuie să îşi asume consecinţele referendumului.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 23 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro