Joi, 25 aprilie 2024 - 8:07:15
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


O primăriţă din Italia le declară război românilor: Vin pentru muncă, dar se comportă ca nişte animale


12 octombrie 2017

Şase români care locuiesc în localitatea Marina Julia, situată în provincia italiană Gorizia, au declanşat un adevărat scandal, după ce un grătar de duminică s-a transformat într-o bătaie în toată regula.

Cei şase au organizat grătarul într-un spaţiu verde, au mâncat, au băut şi au lăsat în urmă mizerie de nedescris, sticle de plastic şi pungi. La plecare, câţiva dintre ei s-au luat la bătaie, iar două persoane au ajuns la spitalul San Polo din Monfalcone, una în stare gravă.

Poliţia a fost alertată de rezidenţii care au auzit scandalul, iar cei şase au fost identificaţi de către autorităţi drept cetăţeni români. Incidentul a stârnit furia primarului din Marina Julia. Anna Maria Cisint a transmis un mesaj dur:

„Dezgustător ce au lăsat în urmă românii. Când identificarea lor va fi făcută oficial, voi activa orice instrument consimţit de lege, chiar şi denunţul. În cazul în care va fi un proces penal, administraţia noastră se va constitui parte civilă şi va cere daune. Vom cere apoi înclusiv firmei unde lucrează cei şase să îşi asume resposabilitatea de a interveni pentru a elimina daunele provocate. Vom cere să fie luate şi alte măsuri: pentru noi sunt nişte persoane nedorite, care vin la Monfalcone pentru muncă, dar se comportă ca nişte animale. Sperăm că şi pentru firma care i-a angajat să devină la fel. Nu pot murdări oraşul care i-a primit ca pe nişte oaspeţi. Să plece la casa lor!”, a declarat primăriţa, potrivit Gazeta Românească.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 25 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro