Sâmbătă, 20 aprilie 2024 - 9:44:35
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Cai si pălării, la Royal Ascot-Anglia


2 iulie 2017



Cu doi ani în urmă, am avut plăcerea să asist la cel mai spectaculos eveniment din calendarul monden britanic, desfăşurat  la Ascot – un mic oraş aflat în comitatul Berksire din regiunea South East England, oraş ce aparţine burgului britanic Windsor and Maindenhead. Localitatea e faimoasă deoarece la Ascot are loc cea mai faimoasă şi aşteptată cursă de cai din Anglia, ROYAL ASCOT, desfăşurată aici de peste 300 de ani, eveniment onorat în fiecare an de Regina Angliei.

Pe lângă plăcerea de a paria pe calul favorit şi a urmări cursa cu sufletul la gură, o tradiţie cu adânci rădăcini în cultura britanică, evenimentul de la Ascot este şi cel mai bun prilej pentru ca doamnele şi domnişoarele să îşi scoată în lume unele dintre cele mai sofisticate, neaşteptate şi ingenioase pălării pe care le putem vedea vreodată.

Ceea ce atrage cel mai mult atenţia sunt extravagantele pălării ale doamnelor şi domnilor din high-life. Chiar dacă pălăriile sunt excentrice şi nu pot fi purtate la alt gen de evenimente, ţinutele doamnelor sunt decente, altfel le poate fi refuzată participarea, lucru specificat şi pe site-ul competitiei.























Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 19 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro