Sâmbătă, 2 decembrie 2023 - 4:43:45
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Un ploieştean şi un dominican fac furori pe posturile de radio din Spania VIDEO


9 noiembrie 2017

Un român face furori în Spania.  Ploieşteanul Lucian Mihai s-a lansat pe piaţa muzicală împreună cu un dominican. Surprins de succesul pe care l-au avut, cei doi şi-au propus să cucerească şi românii de acasă.

Trupa C-CLUB din Madrid este compusă dintr-un român, Luky Style, şi un dominican, J’D Jordy. Cei doi s-au cunoscut în urmă cu câţiva ani, când Luky Style a participat la o competiţie de street-dance, la Fuenlabrada Madrid. Acolo romanul i-a cunoscut pe J’d Jordy şi pe Alemane, ei fiind şi dansatori de elită.

Luky Style, pe numele sau Lucian Mihai, are 30 de ani şi este un mare fan al lui Michael Jackson. J’D Jordy (Yoelinson Camacho) are 28 de ani şi s-a născut în Republica Dominicană. Ulterior, acesta, împreună cu mama şi fratele lui, au hotărât să-şi încerce norocul în viaţă la Madrid.

Romanul şi dominicanul, soliştii trupei C-CLUB, au concertat în Madrid, dar şi în Toledo, Valencia şi Malaga. Pe posturile radio din Spania, băieţii au făcut furori cu piesă “Activao”, iar acum şi-au propus să se lanseze sin în România.

Single-ul “Activao”, compus de cei doi membri ai trupei, este filmat pe străzile din Madrid:

 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin

Duo_best_gaz


Din aceeaşi categorie:Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebookservicii complete deratizare,dezinsectie,dezinfectie

ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 28 noiembrie 2023
Autentificare
stiriactuale.ro