Joi, 21 septembrie 2023 - 7:13:55
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Adrian Sârbu a început să-şi recupereze imperiul Pro


10 iulie 2014

Adrian Sârbu, fostul şef al Pro TV, a redevenit proprietarul sălii CinemaPro şi va participa la licitaţia pentru alte firme din trust scoase la vânzare de compania-mamă CME (Central European Media), potrivit Pagina de Media.

Adrian Sârbu, fost director general al CME - funcţie din care a demisionat acum un an - a bătut palma cu CME pentru a recupera sala CinemaPro.

Compania-mamă a postului Pro TV mai deţine în România Pro FM, Studiourile Buftea, Media Pro Music, Hollywood Multiplex şi Media Pro Distribution, active ce fac obiectul unei licitaţii. Adrian Sârbu este interesat şi de recuperarea acestor firme şi a făcut deja oferte pentru ele, potrivit Pagina de Media. Şi Sebastian Ghiţă, omul care controlează prin apropiaţi postul de televiziune România TV, este interesat de postul de radio Pro FM

CinemaPro este fostul cinematograf Luceafărul şi este situat în centrul Bucureştiului.

Informaţii despre o posibilă vânzare a mărcilor pe care CME le deţine în România au apărut încă de la începutul acestui an.

Mai multe schimbări au avut loc în compania Central European Media Enterprises după ce Adrian Sârbu şi-a depus demisia din funcţia de preşedinte CME, în luna august 2013. Sârbu a primit salariu de la CME în perioada august – decembrie 2013, iar la plecarea din companie trebuie să mai primească echivalentul în coroane ceheşti a 5,4 milioane de dolari, potrivit clauzelor din contract.

În prezent, Adrian Sârbu a rămas proprietar al grupului de presă Mediafax Group, care deţine agenţia de presă Mediafax şi mai multe publicaţii precum „Business Magazin“, „Ce se întâmplă doctore?“, „Ziarul Financiar“ şi „Playboy“. Mediafax Group deţine şi câteva zeci de site-uri, printre care gandul.info, zf.ro, prosport.ro, descopera.ro.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on FacebookISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 21 septembrie 2023
Autentificare
stiriactuale.ro