Sâmbătă, 20 aprilie 2024 - 7:31:00
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Incep lucrările la cel mai grandios proiect: MRS RESIDENCE GRĂDINILE


8 noiembrie 2022

Prima etapă este reprezentată de trei blocuri de P+2 etaje (DALIA), P+3 etaje (IRIS) şi P+8 etaje (LAVANDĂ). Ansamblul rezidenţial dispune de garsoniere, apartamente cu 2 camere, 3 camere şi 4 camere, diverse ca şi compartimentare şi spaţiu, pentru a se plia pe nevoile şi posibilităţile diferite ale viitorilor locatari. Această etapă presupune semnarea unui contract de rezervare şi plata unui avans de minim 3000 euro (tva 5% inclus).


Ansamblul rezidenţial oferă toate avantajele locuirii într-o poziţie privilegiată, liniştită, care permite fiecărui locatar să rămână conectat cu oraşul şi cu nevoile pe care le are fiecare, de la deplasarea uşoară la locul de muncă spre orice punct al municipiului, până la şcoli, grădiniţe, locuri de relaxare şi petrecere a timpului liber.

„Prin acest complex propunem un nou standard în ceea ce priveşte calitatea vieţii şi sustenabilitatea, într-un oraş care se confruntă cu un deficit de spaţii verzi. Ne dorim să aducem un cadru recreativ rezidenţilor cu posibilitatea de a se bucura de natură, dar în acelaşi timp să contribuim şi la protejarea mediului înconjurător” – au declarat reprezentanţii Maristar.

Punctul central al ansamblului va fi reprezentat de o veritabilă gradină botanică cu specii spectaculoase de Ligustrum vulgare, Paulownia, salcie japoneză, iarbă albastră care vor străluci desfătând privirile în paradisul nocturn. Atenţia se va îndrepta către spaţiile verzi cu vegetaţie şi peisaje fabuloase care îţi vor tăia respiraţia, fântâni arteziene, alei pietonale cu lumini, locuri de joacă, spaţii de promenadă, toate acestea acompaniate de un râu artificial care curge prin resort.

Dezvoltatorul împreună cu arhitecţi vizionari, care pun acces pe excelenţă când vine vorba de design şi proiectare propun un concept care se bazează prioritar pe siguranţa locatarilor, aceasta deoarece autoturismele vor intra prin exteriorul amplasamentului cu acces direct către rampa subterană. Cele mai multe locuri de parcare vor fi subterane, dispuse pe o suprafaţă de 42.000 de metri pătraţi.

Maristar îşi propune să construiască locuinţe inteligente, de înaltă calitate tehnologică. Când ne referim la locuinţe inteligente vorbim despre panouri fotovoltaice care vor prelua consumul din spaţiile comune dar şi un mai bun control al energiei, în consonanţă cu protecţia mediului înconjurător.

Dacă sunteţi în căutarea unei locuinţe în care să vă bucuraţi de un stil de viaţă deosebit, finisaje de excepţie şi spaţii verzi, vă aşteptăm la rezervări! Mai multe detalii referitoare la proiect le puteţi afla de la Biroul de Vânzări, aflat în Bulevardul Republicii, nr. 148, etaj 1 şi/sau la numărul de telefon 0758.080.000.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 19 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro