Joi, 25 aprilie 2024 - 11:36:30
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


ANAF a publicat "lista rusinii" in cazul persoanelor fizice - nume grele în topul acesteia


17 mai 2016

Agentia Nationala de Administrare Fiscala (ANAF) a publicat ieri lista cu datornicii persoane fizice, cu restante de peste 1.500 lei la 31 martie, fiind inregistrati 187.230 debitori.

Pe lista figureaza 187.230 debitori, care au de plata 3,4 miliarde lei, inclusiv din activitati independente sau profesii libere. Din totalul acestora, Fiscul poate recupera la acest moment circa 2,3 miliarde lei.

Pe primul loc se regaseste primarul Sectorului 3, Robert Negoita, cu o datorie la bugetul de stat de 83,18 milioane lei, la care s-au adaugat dobanzi si penalitati de 148,88 milioane lei, astfel ca restanta totala a urcat la 232, 07 milioane lei.

Omul de afaceri Theodor Berna, administratorul Tehnologica Radion, care a fost denuntatorul in dosarul fostului ministru de Finante Darius Valcov, trebuie sa plateasca statului 7,92 milioane de lei, din care 3,63 milioane lei reprezinta obligatii principale si restul acumulari de dobanzi si penalitati.

Finantatorul clubului FC Steaua, George Becali, apare pe lista Fiscului cu obligatii fiscale accesorii la bugetul de stat de 3,99 milioane lei, suma pe care a contestat-o.

Totodata, omul de afaceri Silviu Prigoana are datorii la bugetul de stat de 3,62 milioane lei, la care s-au adaugat dobanzi de circa 350.000 de lei, ajungand la o suma totala de achitat de aproape 3,97 milioane de lei.

Afaceristul Cristian Tantareanu, care detine cartierul de lux Paradisul Verde din Corbeanca, datoreaza bugetului de stat aproape 2,72 milioane lei.

“Situatia juridica a restului de creante de 1,1 miliarde lei (insolvabilitate fara bunuri sau venituri urmaribile, existenta unor hotarari judecatoresti de suspendare a executarii silite etc.) opreste ANAF de la initierea sau continuarea masurilor de executare silita”, se arata intr-un comunicat al Fiscului.

Sunt publicate restantele din obligatiile fiscale pentru care s-a implinit scadenta sau termenul de plata, precum si diferentele de obligatii fiscale principale si accesorii stabilite prin decizie de impunere, chiar daca pentru acestea nu s-a implinit termenul de plata.

“Nu fac obiectul publicarii confiscarile dispuse prin sentinte civile sau penale, atragerea raspunderii in procese civile de insolventa sau in faza penala, alte creante bugetare etc. Sunt exceptate de la publicare obligatiile fiscale pentru care s-au acordat si sunt in derulare inlesniri la plata si cele a caror executare este suspendata”, precizeaza ANAF.

Vedeţi lista persoanelor fizice cu datorii publicata de ANAF.
 

ATENTIE! Fişierele sunt foarte mari!


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin

În continuare vă prezentăm lista persoanelor fizice cu datorii la ANAF




Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 25 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro