Miercuri, 24 aprilie 2024 - 4:44:41
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


ANAF angajează inspectori antifraudă. Ce condiţii trebuie să îndeplineşti


13 ianuarie 2017

Agenţia Naţională de Administrare Fiscală (ANAF) organizează, pe 11 februarie, un concurs pentru ocuparea a 132 de funcţii publice de inspector antifraudă la Direcţia generală antifraudă fiscală.

Cei care vor să participe la concurs trebuie să aibă cetăţenia română şi domiciliul în România, să aibă minim 18 ani, „o stare de sănătate corespunzătoare funcţiei publice pentru care candidează, atestată pe bază de examen medical de specialitate”.

De asemenea, candidatului i se mai cere „să nu fi fost condamnat(ă) pentru săvârşirea unei infracţiuni contra umanităţii, contra statului sau contra autorităţii, de serviciu sau în legătură cu serviciul, care împiedică înfăptuirea justiţiei, de fals ori a unor fapte de corupţie sau a unei infracţiuni săvârşite cu intenţie, care ar face-o incompatibilă cu exercitarea funcţiei publice, cu excepţia situaţiei în care a intervenit reabilitarea”.

Concursul costă în trei etape: selecţia dosarelor de înscriere; proba scrisă şi interviul. Proba scrisă va fi sub forma unor teste-grilă şi se va desfăşura pe 11 februarie. Mai multe detalii despre anunţul de angajare găsiţi – AICI.

Lista posturilor vacante, cererea de înscriere şi bibliografia le găsiţi – AICI.

Direcţia generală antifraudă fiscală a fost înfiinţată în cadrul Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală în data de 26 iunie 2013, prin Ordonanţa de Urgenţă a Guvernului nr. 74/2013, aprobată prin Legea nr. 144/2014. Operaţionalizarea efectivă şi primele acţiuni de control au avut loc în luna decembrie 2013.

DGAF este coordonată de un vicepreşedinte ANAF, cu rang de subsecretar de stat, numit prin decizie a prim-ministrului.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 23 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro