Marţi, 19 martie 2024 - 1:43:22
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Flyeralarm- cea mai puternică tipografie online din Europa cu servicii şi în România!


20 octombrie 2017

Întâlnirile de afaceri, conferinţele, trainingurile, seminariile, evenimentele de formare, evenimentele promoţionale sunt de obicei pline cu prezentări şi rapoarte pentru care, pentru a fi mai facil de accesat ai nevoie de mape de prezentare. Pentru ca acestea să nu fie unele plictisitoare, anoste, care nu exprimă nimic, îţi sugerăm să optezi pentru mape personalizate sau alte materiale printate, care prezintă imaginea ta. De exemplu, mapele personalizate sunt indispensabile, ele fiind unul dintre cele mai bune instrumente de markenting.

Iar pentru ca imaginea ta să fie impecabilă e nevoie să apelezi la o tipografie, la specialişti, care lucrează cu tehnologii şi materiale de ultimă generaţie, pentru ca tu să ai cea mai bună şi profesională carte de vizită, cel mai de impact afiş sau cea mai  atractivă broşură sau orice alt material de care afacerea ta, evenimentul tău ar putea avea nevoie. Şi dacă nu ştii ce să alegi atunci când vine vorba de servicii de print digital sau offset, acest articol te aduce mai aproape de profesioniştii de la Flyeralarm.

Află despre Flyeralarm că este una dintre cele mai căutate tipografii online din Europa, cu o experienţă de peste 14 ani în acest domeniu, cu un portofoliu bogat de produse, cu sute de clienţi mulţumiţi şi afaceri care au înţeles că imaginea printată de calitate trebuie să primeze şi să fie impecabilă, pentru a putea avea succes. Flyeralarm este prezentă, de un an şi jumătate şi la Sibiu, şi oferă o paletă largă de printuri mediatice, de la flyere, afise de mare impact, pănă la bannere de mari dimensiuni. Companiile pot beneficia acum de o imagine impecabilă în faţa clienţilor deja existenţi sau a celor potenţiali cu ajutorul pachetelor de servicii de printare a materialelor de marketing pe care Flyeralarm le oferă. Şi costurile vor fi mult mai mici decât dacă se optează modelul tipăririi în cadrul companiei. Toate produsele comercializate sunt tipărite în Germania, folosindu-se tehnologie şi maşini de print digital si offset de ultimă generaţie de la producători de talie mondială, precum Heidelberg, KBA, Xerox si HP

Publicitatea este o modalitate eficientă de a realiza contacul cu potenţiali clienţi, fie ei şi dispersaţi geografic, iar Flyeralarm este de părere că orice companie, indiferent de dimensiune sau cifra de afaceri, trebuie să se poată promova prin reclama tiparită, în primul rând. Alegând serviciul de print afişe aveţi siguranţa că veţi transmite eficient mesajul dumneavoastră.

La această tipografie digitala cu renume în Europa se produc şi comercializarea articole tipărite sau produse de advertising pe piaţa corporatistă (B2B). Toate produsele sunt manufacturate exclusiv în Germania, unde se foloseşte o tehnologie de ultimă generaţie, în diverse locaţii de tipărire care aparţin acestui grup. Dacă vă e teamă de calitatea produselor atunci când trebuie să faceţi comenzi online, la Flyeralarm puteţi solicita mostrarul de hârtie cu peste 40 de tipuri şi gramaje diferite sau pachetul de mostre cu diverse produse tipărite ei.

Flyeralarm garantează pentru calitatea materialelor printate, pentru tirajul necesar şi implicit pentru data limită, adică termenul efectiv de execuţie a materialelor respective.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Hidroprahova

Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook


































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 19 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro