Sâmbătă, 20 aprilie 2024 - 1:36:09
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Lidl face angajări şi anunţă „Caravana joburilor”. Ce locuri de muncă sunt disponbile


19 martie 2017

Lanţul de magazine Lidl a început campania „Caravana joburilor”, o campanie prin care urmăreşte să angajeze 500 de persoane. Caravana va ajunge în toate oraşele din ţară în care Lidl are magazine deschise.

Campania a început pe 15 martie şi se va încheia în luna octombrie. Caravana va opri în parcările celor 88 de magazine pe care Lidl le are în 39 de judeţe. Cei interesaţi îşi pot depune CV-ul în cadrul acestei caravane şi pot afla informaţii direct de la echipa Lidl.

Compania de retail Lidl, care face parte din Grupul Schwarz, cu sediul in Neckarsulm, este unul dintre liderii companiilor care activeaza in retailul alimentar din Germania si Europa. Lidl este prezent in 30 de tari din toata lumea si opereaza aproximativ 10.000 de magazine si peste 140 de centre logistice in 27 de tari din Europa.

Lidl are aproximativ 215.000 de angajaţi si a fost desemnat Top Employer la nivel european.

În toamna anului trecut, Lidl a anunţat că a majorat salariul minim din companie cu 30%. Astfel, orice angajat cu normă întreagă, fie că lucrează în magazine sau în depozit, câş­tigă cel puţin 2.199 de lei brut (1.568 de lei net), sumă ce include şi bonurile de masă.

În primăvara anului trecut, salariul minim brut în cadrul companiei era de 1.697 de lei, sumă ce cuprinde şi bonurile de masă. Un lucrător comercial sau un lucrător din depozitele Lidl poate ajunge la un salariu de 2.999 de lei brut, cu tichete de masă incluse, spun oficialii companiei.

Lidl are un sistem de salarizare în trepte, astfel că în primii trei ani de activitate în companie salariul creşte automat în fiecare an. Discounterul german are în România în jur de 4.000 de salariaţi.

În ceea ce priveşte zilele de concediu, un angajat beneficiază în primul an de 21 de zile libere, de 23 în al doilea şi de 25 în al treilea.

Pe lângă beneficiile salariale, angajaţii Lidl România se bucură de pachete atractive de beneficii: asigurare medicală privată gratuită, iar membrii familiei acestora pot beneficia de oferte foarte avantajoase de servicii medicale, susţin oficialii companiei.

 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 19 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro