Sâmbătă, 27 aprilie 2024 - 3:39:12
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Top 5 sloturi, cele mai bune în 2018


15 ianuarie 2019

Află care sunt cele mai interesante opţiuni de distracţie în materie de jocuri ca la aparate online în 2018 şi bucură-te de fiecare dintre aceste sloturi.

Jocurile ca la aparate reprezintă cea mai populară secţiune din orice cazinou online, aşa că nu este mirare că jucătorii se dau în vânt să joace aceste creaţii. Anul 2018 constituie un nou an în care tehnologia şi inovaţiile şi-au pus amprenta asupra jocurilor la aparate. Dacă Gonzo’s s Quest VR este unul dintre jocurile care au acaparat interesul jucătorilor de sloturi în 2017, oare care sunt cele mai bune 5 sloturi ale anului 2018?

Playboy Gold

Noua versiune a jocului original Playboy, lansată de Microgaming îi oferă jucătorului oportunitatea de a se distra cu Playmate-urile Stephanie, Hiromi, Gia şi Carly, care se afişează pe cele şase linii de plată. În plus, jocul este găzduit de Raquel Pomplun şi Audrey Allen, VIP-urile din versiunea anterioară. Dincolo de fetele frumoase şi sexy, slotul  Playboy Gold include şapte opţiuni de declanşare bonus. Acestea includ blocurile epice Jumbo, unde pictogramele jumbo se dispersează pe role, eliberând premii cash, multiplicatori şi re-rotirile Wild, inclusiv Sticky Wilds. Grafica jocului este unul dintre plusuri, aşa că, de ce nu-l încerci acum?

Birthday

ELK Studios, producătorul "Wild Toro" a lansat pe 23 Mai acest jos spectaculos, care are 179 moduri de câştig şi o volatilitate foarte ridicată. Slotul dispune de caracteristici unice (şi remarcabile), aşa cum sunt re-rotirile Happy Spins (alături de rotirile gratuite), dar şi Sticky Wilds, care se vor declanşa din abundenţă în cadrul acestui joc ca la aparate. Adaugă şi un jackpot în valoare de 250.000 de monede şi o grafică de calitate superioară şi deja avem impresia că ştii care va fi următorul slot pe care îl vei juca acum.

Dwarfs Gone Wild

Lansat de către dezvoltatorul Quickspin în dată de 12 Iunie, Dwarfs Gone Wild îţi oferă caracteristică de rotire gratuită cu 7 rotiri (exact câţi pitici sunt în poveste), aceasta fiind o caracteristică de bază a jocului. În plus, funcţia de colecţie care îţi permite să salvezi progresul în joc pentru a-l rejuca ulterior, din punctul în care ai rămas poziţionează acest joc la aparate online printre cele mai interesante din 2018.

Reef Run!

Yggdrasil, una dintre companiile producătoare de jocuri la aparate online de top a lansat slotul Reef Run, care este un joc stil arcade, ce se bucură de o grafică super haioasă. Are 5 role şi 20 de linii de plată, iar printre simbolurile vietăţilor marine vei putea câştiga un bonus gratuit de până la 60 de rotiri gratuite. În plus, funcţia "Multiplicatorul de nivel" îţi poate îmbunătăţi plăţile cu 1X, 5X, 10X şi 20X pentru a beneficia de super câştiguri (valoarea maximă a jackpot-ului este de 20000 de monede).

Lost Relics

Netent a reuşit să-şi captiveze din nou jucătorii fideli cu lansarea slotului Lost Relics. Cu un RTP teoretic de 96, 30%, slotul nu iese foarte mult în evidenţă. Ceea ce îl deosebeşte de celelalte jocuri cu aparate online este că îţi oferă posibilitatea de a obţine câştiguri mari, având 25 de rotiri suplimentare gratuite ca bonus şi şansa de a declanşa pe ecran 6 simboluri Sticky Wild, ceea ce înseamnă o multiplicare a mizei de până la 6000X!

Alegerea de jocuri aparate îţi aparţine, dar, recomandarea noastră este să le încerci pe toate, pentru un plus de distracţie garantată!


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:


















Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook























ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 26 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro