Sâmbătă, 27 aprilie 2024 - 6:26:06
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Huawei Smartphone


10 ianuarie 2022

Huawei oferă şansa de a cumpăra un Huawei smartphone la preţuri reduse în acest an nou.

Huawei p40 lite cu 4 camere din spate, fotografiaţi mai lat, mai aproape şi mai clar şi faceţi portrete film cu lentile bokeh, apoi treceţi la un obiectiv macro. Creează un aspect ca şi cum ai captura direct din studio. Cu bateria sa mare de 4200 mAh, puteţi rezista toată ziua cu o singură încărcare. Se va încărca 70% într-o jumătate de oră. Designul este realizat dintr-o curbă pe patru laturi, astfel încât să arate mai elegant. Are un afişaj complet de 6,4 puncte. Are, de asemenea, o caracteristică cheie puternică a jocurilor. Puteţi juca şi descărca cele mai solicitante jocuri la cea mai bună rezoluţie HD. Spaţiul de stocare al telefonului este de 6 GB ram şi un slot pentru card micro sd este o opţiune. Dar este suficient pentru a vă oferi cea mai bună viteză de rulare fără a vă afecta telefonul.

Huawei mate 40 pro simte grozav în mână, cu spatele din sticlă şi ecranul din sticlă care înghesuie un chenar de aluminiu. Dimensiunile sunt 162,9 x 75,5 x 9,1 mm şi cântăresc 212 g, mate 40 pro nu se simte excesiv de mare; afişajul cu margini curbate, care ajută receptorul să se potrivească confortabil în palmă.

Huawei p smart este o altă tehnologie inovatoare a Huawei, care arată grozav, cu un design drop, aşa cum se vede pe One plus 6T, şi cu un corp modernizat. Ecranul este cu tehnologie LCD, care nu se poate strădui cu OLED-uri când vine vorba de adâncime şi pumn, dar împreună cu Huawei lite, Huawei p smart suportă în continuare cele mai mici cadre şi una dintre cele mai bune rezistenţe la preţ. Există o mulţime de opţiuni de culoare; negru miezul nopţii, albastru aurora şi albastru turcoaz cu finisaje bune. Cu o densitate de 8 mm şi 162 g, huawei p smart este uşor, se simte plan în mână şi nu se simte gol.

Huawei nova 8i vine cu un ecran de 6,67 inci cu o rezoluţie de 1080x2340 pixeli. Acest dispozitiv este alimentat de un procesor octa-core 662. Vine cu 8 GB de RAM şi este alimentat de o baterie nedetaşabilă de 4300 mAh cu încărcare rapidă. Rulează emui 11 se bazează pe pachete Android 11 cu 128 GB spaţiu de stocare încorporat. A fost lansat în argintiu, negru înstelat şi albastru. Opţiunile de conectivitate includ Wi-Fi, GPS, Bluetooth şi senzori de cablu USB. În plus, puteţi beneficia de cadouri gratuite de la Huawei cu aceste oferte.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:


















Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook























ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 26 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro