Joi, 2 mai 2024 - 4:37:32
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Oferte Speciale Laptop


10 ianuarie 2022

Huawei aduce noile şi tentante oferte speciale laptop pentru în acest An Nou. Acum puteţi obţine laptopuri de înaltă tehnologie cu cadouri gratuite la produsele selective. De asemenea, puteţi beneficia gratuit de o geantă pentru laptop şi un mouse împreună cu ele.

Huawei mate book 14, care se bazează în mare măsură pe software-ul îmbunătăţit, prezenţa sa elegantă, structura uşoară a corpului, cântărind doar 1,49 kg, 15,9 mm subţire şi este uşor de adus în viaţa de zi cu zi. Îţi va asigura o baterie de 56Wh, care durează o zi. Puteţi reda videoclipuri HD timp de până la 11 ore şi, cu o încărcare de doar 15 minute, veţi obţine maximum 2,5 ore de utilizare. Puteţi vedea afişarea ecranului telefonului dvs. pe ecranul mate book14 prin aplicaţia de partajare Huawei. Este un dispozitiv perfect pentru multitasking cu transfer rapid de date. Securitatea sa este, de asemenea, cea mai solicitantă tehnologie în prezent, care se bazează pe sistemul de senzori. Calitatea sunetului acestui laptop este atât de cool încât asigură distorsiunea la nivel minim. În plus, puteţi regla volumul în funcţie de dorinţa dvs.

Huawei mate book x pro continuă să depăşească limitele notebook-urilor ultra-subţiri şi cu funcţii complete. Are un ecran tactil 3K captivant de 13,9 inchi, cu un raport ecran-tastatură-tastatură de 91%, o grosime de numai 0,57 inchi şi o greutate de doar 2,93 de lire sterline. Permite utilizatorilor să pornească notebook-ul cu identitate completă şi acces la desktop în mai puţin de 8 secunde. Acceptă până la 10 puncte de intrare, este foarte receptiv şi acceptă gesturi multi-touch pentru zoom. Difuzoarele cvadruple din mate book x pro includ un woofer şi un tweeter pe fiecare parte pentru un sunet mai bogat. Aveţi două porturi USB-C şi o mufă audio de 3,5 mm pe partea stângă şi un USB-A de dimensiune completă pe partea dreaptă. În plus, cu această ofertă, puteţi obţine produse la reducere. Grăbeşte-te să cumperi produse Huawei de înaltă tehnologie.

Huawei matebook 13 AMD vine cu cea mai rapidă fişă de date şi are memorie RAM mai rapidă. Are un modul wi-fi 5 încorporat care funcţionează atât în ​​reţelele de 2,4, cât şi de 5,0 GHz. Caracteristica cheie a acestui dispozitiv este Huawei share, care se potriveşte bine cu telefoanele inteligente Huawei emui 8.0, disponibile în culoarea gri. Cipul quad-core are o lăţime structurală de 12 nm şi poate procesa până la opt fire în acelaşi timp. Viteza procesorului este de până la 2100 şi 3700 mHz.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:


















Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook























ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 2 mai 2024
Autentificare
stiriactuale.ro