Vineri, 19 aprilie 2024 - 7:10:17
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Acuzaţii grave la adresa pilotului care s-a prăbuşit cu o întreagă echipă de fotbal la bord


5 decembrie 2016

Anchetatorii care încearcă să determine cauza tragediei aviatice din Columbia verifică în aceste momente dacă nu cumva pilotul Miguel Quiroga a minţit autorităţile despre planul său de zbor.

Pilotul este suspectat că ar fi înşelat autorităţile columbiene asupra locului de unde decolează pentru a le convinge că avea suficient combustibil la bord, scrie Mirror.

Acest lucru este cu atât mai grav cu cât s-a descoperit că pilotul era şi unul dintre acţionarii firmei care deţinea avionul. Planul său iniţial de zbor indica o călătorie între Santa Cruz şi Medellin de 4 ore 22 minute, iar combustibilul din rezervoarele sale ar fi ajuns exact pentru această călătorie.

Dar asta ar fi însemnat că nu era niciun loc pentru eroare. Ori, acest lucru s-a întâmplat şi 71 de oameni au murit.

Un coechipier al fotbaliştilor brazilieni ucişi în tragedia aviatică din Columbia lansează o teorie şocantă: ”Prăbuşirea avionului nu a fost un accident!”.

Încă în stare de şoc, fotbalistul Moises Santos, care nu se afla în avion din cauza unei accidentări la un meci la un meci anterior, a afirmat că pilotul Miguel Quiroga este singurul singurul vinovat de tragedie.

Pilotul bolivian de la compania aeriană Lamia a fost înregistrat în timp ce spunea turnului de control că rămâne fără combustibil, cu câteva momente înainte de a se prăbuşi în munţi, în Columbia.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 19 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro