Duminică, 26 ianuarie 2020 - 2:12:35
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!

Cabinet stomatologic Ploiesti, Dentist Ploiesti - Stomatologie

Au fost găsite primele fragmente din epava avionului malaezian dispărut


10 martie 2014

La aproape două zile de la dispariţia avionului malaezian cu 239 de oameni la bord, autorităţile vietnameze au anunţat descoperirea primelor resturi din aeronavă. Este vorba de mai multe fragmente ce par a proveni din coada şi uşa aeronavei.

„Le-am transmis rudelor celor de la bord că trebuie să se aştepte la ce e mai rău, la peste 30 de ore de la dispariţia avionului”, a spus Hugh Dunleavy, directorul comercial al companiei aeriene Malaysian Airlines.

Un anunţ sumbru, care pecetluieşte soarta celor 239 de oameni de la bordul cursei Kuala Lumpur-Beijing. Avionul a dispărut de pe radare la două ore după decolare. Nimeni nu ştie de ce şi ce s-a întâmplat de fapt. Suspiciuni mari se ridică în cazul celor doi pasageri cu identităţi false.

„Avem înregistrarea cu cei doi pasageri, făcută la poarta de îmbarcare, iar această filmare este folosită în cadrul investigaţiilor”, a spus directorul Aviaţiei Civile malaeziene, Azharuddin Rahman.

Anchetatorii încearcă să afle planurile lor, cu atât mai mult cu cât suspecţii aveau bilete şi de la Beijing spre Europa, semn că nu plănuiau un atac asupra avionului malaezian. Sunt semne mari de întrebare în continuare. Confuzia este sporită şi de faptul că piloţii nu au transmis niciun semnal că ar fi în pericol sau că existau probleme tehnice. Rudele pasagerilor şi ale echipajului trec prin frământări cumplite.

Majoritatea pasagerilor erau chinezi, dar la bord se aflau şi malaezieni, neo-zeelandezi, americani, francezi şi australieni. Autorităţile nu pot transmite decât compasiune familiilor care aşteaptă veşti cu înfrigurare.

„Gândurile şi rugăciunile noastre sunt alături de pasageri şi familiile acestora”, a spus Tony Abbott, premierul Australiei.

Peste 20 de avioane şi cel puţin 40 de nave caută neîntrerupt aeronava dispărută. Inclusiv FBI s-a alăturat investigaţiilor.

Sursa: digi24.ro


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin
rating  rating
(139 vizualizări)
Dacă v-a plăcut acest articol, daţi-ne un like:

Adăugaţi un comentariu:
Folosind un cont de facebook:
sau folosind formularul următor:
Nume:

Email:

Comentariul:

Cod siguranţă:
Codul de securitateDin aceeaşi categorie:Servicii medicale de calitate la standarde europene
Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on FacebookISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 26 ianuarie 2020
Autentificare
stiriactuale.ro