Vineri, 19 aprilie 2024 - 2:21:20
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


România are o problemă de imagine în Germania


20 septembrie 2012


germaniaRomânia are o problemă de imagine în Germania, dar datele fundamentale economice sunt foarte bune, a declarat astăzi Anne Ruth Herkes, secretar de stat în cadrul Ministerului Federal al Economiei şi Tehnologiei, adăugând însă că şi Berlinul are probleme de imagine în străinătate.

” România are o problemă de imagine în Germania, dar şi Germania are probleme de imagine în străinătate. Datele fundamentale economice ale României sunt foarte bune”, a precizat oficialul german, la conferinţa” Investiţii în România - şansa şi provocare pentru întreprinderile mici şi mijlocii”, organizată de AHK România (Camera de Comerţ şi Industrie Româno-Germană) şi Ambasada Germaniei.
Anne Ruth Herkes a mai precizat că, prin apartenenţa la Uniunea Europeană, România şi-a creat un cadrul stabil şi a susţinut că reproşurile privind lipsa de transparentă în administraţie, birocraţia şi corupţia,” care îngreunează procesul investiţional” există şi în alte ţări. Herkes a subliniat că este nevoie de” transparenţă, condiţii investiţionale sigure, proceduri de licitaţii transparente, fără corupţie pentru a depăşi acest impas” al percepţiei.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 19 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro