Marţi, 23 aprilie 2024 - 5:17:22
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Procesul principesei Irina, amânat pentru luna iulie


15 ianuarie 2014

Un judecător federal a decis reprogramarea procesului principesei Irina fiica Regelui Mihai, acuzată că a organizat lupte ilegale de cocoşi.

Programat să înceapă marţi, procesul a fost amânat pentru 14 iulie. Irina Walker, soţul său şi alte 16 persoane încearcă să ajungă la o înţelegere cu procurorii americani, motiv pentru care au solicitat amânarea, relatează oregonlive.com.

John Wesley Walker şi Irina Walker sunt acuzaţi, împreună cu alte patru persoane, de organizarea de pariuri ilegale. De asemenea, ei mai sunt inculpaţi, alături de alte 12 persoane, de încălcarea legislaţiei privind protecţia animalelor prin organizarea a cel puţin zece lupte ilegale de cocoşi între 1 aprilie 2012 şi 19 mai 2013. Cocoşii ar fi avut cuţite ataşate de picoare, iar lupta nu se termina până ce unul dintre ei nu murea.

„Luptele de cocoşi sunt ilegale, atât în conformitate cu legislaţia federală, cât şi cu legislaţiile tuturor celor 50 de state”, a declarat Amanda Marshall, procuror al statului Oregon, la momentul arestării celor doi, în luna august. „Nu doar că sunt o practică barbară, dar luptele de cocoşi pun în pericol sănătatea şi siguranţa publică şi facilitează săvârşirea de alte fapte ilegale”, a adăugat aceasta.

Într-un comunicat dat publicităţii anul trecut, Casa Regală a României îşi manifesta speranţa că justiţia va soluţiona în cel mai rapid şi just mod cazul Principesei Irina, cea de-a treia fiică a Regelui Mihai şi a Reginei Ana.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 23 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro