Sâmbătă, 20 aprilie 2024 - 1:39:22
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


În aprilie, Samsung lansează modelul Galaxy III


26 martie 2012

galaxy3Dacă zvonul conform căruia iPhone 5 în vara acestui an a bucurat milioanele de fani Apple din întreaga lume, un anunţ care pare mult mai oficial, venit din partea preşedintelui Samsung din China, le dă motive de satisacţie şi celor care preferă smarphoneurile producătorului Samsung.

Astfel, se pare că Samsung Galaxy III se va lansa cu mai bine de două luni înaintea apariţiei pe piaţă a iPhone 5, Kim Young-Ha, şeful Samsun China declarând acest lucru în urmă cu doar câteva zile.

Imediat după aceea, un anunţ postat pe canalul de Twitter al celor de la Samsung dădea de înţeles că noul terminal, Galaxy III, va fi disponibil curând fanilor. Conform blogurilor de specialitate, care anunţă că au obţinut informaţii din interiorul companiei, Samsung va lansa produsul fără o prezentare în prealabil, deoarece şefii companiei sud-coreene se tem ca rivalii să nu încerce să copieze ceva din noua tehnologie.

Dar, s-a aflat deja că  noul telefon va avea un procesor quad core, de de 1,5 Ghz , cu patru nuclee şi un ecran HD Super AMOLED de 4,8 inchi. Samsung Galaxy III va avea un sistem de operare Android 4.0, nu va avea butoane fizice, iar ecranul va fi protejat de un scut din sticlă minerală încadrat de o carcasă cu margini uşor pătrăţoase. Camera foto va fi una de 12 megapixeli, iar memeoria internă a telefonului va fi de 32 sau 64 GB. Galaxy III va fi cu 1,5 mm mai subţire decât modelul anterior, având doar  7 mm.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 19 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro