Vineri, 26 aprilie 2024 - 8:39:38
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Prima tara din lume care a suspendat vanzarea masinilor Volkswagen


3 august 2016

Coreea de Sud a suspendat, marti, vanzarea majoritatii modelelor Volkswagen AG, suspectate ca ar fi obtinut aprobare pe piata interna pe baza unor documente falsificate, transmite Reuters, preluata de Agerpres.

Guvernul a revocat certificarea a 80 de variante de modele VW, Audi si Bentley si a amendat Volkswagen cu 17,8 miliarde de woni (16,06 milioane de dolari) pentru ca ar fi falsificat documentele la testele privind nivelul emisiilor.

Oficialii Volkswagen au apreciat deciziile adoptate de autoritatile din Coreea de Sud ca fiind "prea severe" si au anuntat ca vor lua in considerare actiuni in instanta.

In total, 209.000 de vehicule VW nu mai sunt certificate pe piata din Coreea de Sud, aproximativ 68% din vehiculele vandute de grupul german din 2007, a anuntat Ministerul Mediului.

Volkswagen face obiectul unor investigatii in mai multe tari, dupa ce a recunoscut ca a echipat 11 milioane de vehicule vandute la nivel mondial cu un soft care falsifica rezultatele testelor antipoluare ale motoarelor diesel


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 25 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro