Marţi, 23 aprilie 2024 - 4:04:04
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Google le urează utilizatorilor săi un "An Nou Fericit!"


31 decembrie 2014

"An Nou Fericit!" este mesajul care apare pe prima pagină a motorului de căutare Google şi poate fi distribuit, prin intermediul unui buton special, atât prin e-mail, cât şi pe reţelele de socializare Google+, Facebook şi Twitter.

De asemenea, pe prima pagină a motorului de căutare apar literele care formează cuvântul Google urmate de cifrele care alcătuiesc anul 2014.

Logoul pregătit de Google pentru a marca Anul Nou prezintă, într-un mod interactiv, literele care formează numele motorului de căutare. Totodată, anul 2014 este împodobit cu diverse elemente, precum o găleată din care curge apă pe cifra 2 şi o minge de fotbal pe cifra 4, obiect care se regăseşte şi printre literele care alcătuiesc cuvântul Google.

În cazul în care utilizatorii dau click pe pagina principală a motorului de căutare, pot afla care au fost subiectele populare, pe motorul de căutare, în 2014. Pentru România, cele mai populare subiecte au fost "Simona Halep", "Rezultate Bac 2014", "Eurovision 2014", "Robin Williams" şi "Alegeri Prezidentiale 2014", în timp ce la nivel global în topul căutărilor s-au aflat subiecte precum "Robin Williams", "World Cup", "Ebola", "Malaysia Airlines" şi "ALS Ice Bucket Challenge".

Google îşi schimbă logoul ocazional, pentru a serba un anumit eveniment major sau o personalitate care a schimbat lumea.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 23 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro