Luni, 16 septembrie 2024 - 9:56:29
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Sloturile cu fructe, vedete în cazinourile online


1 august 2024



Sloturile cu fructe sunt printre cele mai atractive pentru jucătorii pasionaţi. Încă din cele mai vechi timpuri, fructele au fost simboluri în jocurile de tip "la aparate". Legătura încă se păstrează, iar în oferta cazinourilor online vei găsi zeci, dacă nu sute, de sloturi cu fructe.

Motivul pentru care fructele sunt prezente în atât de multe jocuri este simplu. Dezvoltatorii îşi doresc să creeze producţii cât mai simple, uşor de înţeles de toată lumea. Iar fructele sunt cunoscute de toţi oamenii. În plus, faptul că vin cu multă culoare contribuie la experienţa vizuală a jocurilor.

Aşadar, iată 5 sloturi cu fructe foarte populare şi în 2024:

Burning Hot

Când vine vorba de pacanele cu fructe, nu ai cum să nu incluzi celebrul Burning Hot. Este unul dintre cele mai tari sloturi online din câte au fost create vreodată. E recunoscut şi pentru jackpot-urile pe care le oferă. Cu siguranţă este în top 3 sloturi EGT create vreodată. Iar compania a profitat din plin de succesul jocului şi a lansat mai multe variante, cu diverse linii de plată şi uşoare îmbunătăţiri. Pe lângă fructe, ca simboluri în acest joc întâlnim şi trifoiul, şeptarii şi steluţa.

 

 

Shining Crown

Un alt slot de referinţă pentru cei pasionaţi. Dacă ai încercat măcar de câteva ori cazinourile online, sunt şanse destul de bune să fi testat şi Shining Crown. Simplitatea acestui joc este arhicunoscută, însă atenţia la detalii face diferenţa. Fructele sunt simboluri în acest joc, dar nu plătesc destul de bine în raport cu şeptarul şi coroanele. Totuşi, pare un slot care nu se va demoda niciodată, având în vedere că de atât de mult timp este în topul preferinţelor utilizatorilor din ţara noastră şi nu numai.

Sweet Bonanza

Un joc creat de compania Pragmatic Play, care s-a impus rapid printre jucătorii pasionaţi. Slotul combină cocktail-urile de fructe (struguri, mere, banane, prune şi pepeni verzi) cu dulciuri precum bomboanele, acadelele şi prăjiturile. Un punct forte sunt multiplicatorii de câştig. Iar o altă funcţie specială este Tumbling. Rotirile gratuite sunt iarăşi apreciate de utilizatori. Per total, este unul dintre cele mai interesante sloturi online din ultimii ani şi e de înţeles de ce are atât de mulţi fani.

Juicy Fruits

Acest slot cu volatilitate ridicată a fost creat de compania Pragmatic Play. Pornind de la succesul pe care l-au avut cu Sweet Bonanza şi Sugar Rush, cei de la Pragmatic au hotărât să meargă mai departe cu sloturile cu fructe, iar în 2021 a apărut Juicy Fruits. Este un joc cu 5 role, 5 rânduri şi 50 de linii de plată. Slotul beneficiază şi de modul de rotire rapidă, pentru o acţiune şi mai dinamică. În acest slot găsim şi fructe pe care nu le vedem în mod obişnuit în alte jocuri, precum kiwi şi zmeura.


Fruit Shop

Slotul celor de la NetEnt are volatilitate mică şi este potrivit pentru jucătorii recreaţionali. Un plus al lui Fruit Shop este că oferă rotiri gratuite. Simbolul Wild din acest joc este logo-ul "Fruit Shop" şi înlocuieşte toate celelalte simboluri. Fructele sunt simboluri principale şi plătesc destul de bine, în timp ce cărţile de joc sunt adăugate doar pentru a avea un alt punct de legătură cunoscut de toată lumea. Grafica este simplă, dar şi asta poate fi un plus. Per total, slotul Fruit Shop oferă o experienţă relaxantă şi merită încercat la cazinourile legale din ţara noastră.

Jocurile de noroc cu mize reale se adresează în exclusivitate persoanelor care au împlinit vârsta de 18 ani. Fii responsabil!


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin

Hidroprahova


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 16 septembrie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro