Vineri, 29 martie 2024 - 4:32:32
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Cozi interminabile la debutul comercial al iPhone 6


21 septembrie 2014

Mii de cumpărători au stat ore în şir la coadă vineri să cumpere noile iPhone 6, pe care Apple le-a lansat la începutul lunii septembrie şi care au fost puse vineri spre vânzare în magazinele din SUA, Marea Britanie, Australia, Hong Kong, Singapore, Franţa, Germania şi Japonia.

Debutul comercial al noilor smartphone-uri iPhone 6, dotate cu ecrane de 4,7 şi 5,5 inci, a generat cozi interminabile, relatează Bloomberg.

În New York, forţele de ordine au fost nevoite să împrejmuiască zona din jurul unui magazin Apple, din cauza unei cozi de peste un kilometru, în timp ce coada de la un magazin Apple din Londra era formată din mai mult de 1000 de persoane.

Lansarea iPhone 6 este cel mai important eveniment al Apple din acest an. CEO-ul companiei, Tim Cook, estimează că noile modele vor susţine ritmul de creştere al vânzărilor la un nivel cel puţin similar celui de anul trecut. Mai mult de jumătate din veniturile anuale de 171 de miliarde de dolari sunt generate din vânzarea terminalelor iPhone.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 29 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro