Luni, 22 iulie 2024 - 8:00:13
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Facebook oferă companiilor posibilitatea de a interacţiona pe Messenger cu clienţii lor


17 aprilie 2016

Serviciul de mesagerie Messenger al Facebook-ului, care este folosit de obicei de utilizatori pentru a comunica cu prietenii, oferă clienţilor oportunitatea de a interacţiona cu anumite companii prin intermediul asistenţilor virtuali controlaţi de programe de calculator, denumiţi în limba engleză "bots".

Mark Zuckerberg a făcut o demonstraţie despre cum poate fi folosită noua funcţie pentru a cumpăra flori de pe un portal de profil sau pentru a fi avertizat despre un nou articol pe portalul online al CNN.

Tot mai mulţi actori importanţi din industria tehnologică pariază pe utilizarea "bots"-ilor în serviciile de mesagerie online, progresul inteligenţei artificiale permiţând folosirea acestora mult mai interactiv, ajungând chiar până la simularea unei conversaţii cu o fiinţă umană, scrie AFP.

În cazul de faţă al reţelei Facebook, aceşti "bots" vor fi capabili să trimită sau să primească prin intermediul Messenger texte, dar şi imagini sau alt tip de conţinut.

Aplicaţia Messenger are deja peste 900 de milioane de utilizatori. Cei de la Facebook mai deţin şi aplicaţia de mesagerie WhatsApp, care are peste 1 miliard de utilizatori.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on FacebookISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 21 iulie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro