Duminică, 26 iunie 2022 - 4:49:54
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!

Ce este opţiunea binară şi ce beneficii poate aduce?


5 decembrie 2016

La momentul actual piaţa de investiţii este foarte imprevizibilă; lumea pur şi simplu nu ştie unde să investească. Sunt foarte nehotărâţi din mai multe motive: nici o intreprindere nu este stabilă şi valuta noastră este în prezent în criză. Ce doresc cel mai mult cetăţenii noştri? Vor să câştige bani rapid şi uşor, întrebarea reală este: este de fapt posibil? De câte ori aţi auzit că băiatul vecinului şi-a pierdut toţi banii în cazinouri sau fostul coleg de clasă îşi vinde casa din cauza dependenţei de jocurile de noroc. Cum ar fi dacă v-aş spune că există un alt mod de a câştiga bani asigurându-vă personal şi pe cei dragi fără a risca mult? Nu vorbesc despre strategiile de investiţii unde aveţi nevoie de un capital de pornire mare şi trebuie să aşteptaţi ani pentru a obţine profit. Permiteţi-mi să vă prezint opţiunile binare şi tranzacţionarea pe opţiuni binare.

Opţiunile binare au o mulţime de esenţe şi un mare potenţial. Opţiunile binare nu a apărut de nicăieri. 8 ani în urmă Chicago Board Options Exchange a permis traderilor particulari să folosească întreaga gamă de instrumente pe termen scurt. La început, opţiunile binare erau accesibile doar furnizorilor companiilor mari americane şi europene. Un cetăţean obişnuit din ţara noastră nu îşi putea permite să devină un trader, investiţia de pornire necesară în acel moment era foarte mare. Din punct de vedere economic, opţiunea binară este o platformă de tranzacţionare în cazul în care un trader sau un reprezentant autorizat face predicţii asupra direcţiei valorii diferitor active.

Persoanele fizice pot deveni traderi la fel ca şi companiile mari. Companiile captivează un spectru larg de activitaţi cu ajutorul afacerilor cu opţiuni binare. În general companiile pot acoperi riscurile financiare reale sau percepute, să se implice activ în activitatea de investiţii (fără de a-şi atinge activele lor majore) şi afaceri pe cele mai mari burse de valori din întreaga lume. Nu există nici un alt tip de depozit comercial care ar oferi un spectru de posibilităţi atât de larg ca cel pe care îl oferă opţiunile binare. Deci, ce acum? Trebuie să găsim un broker demn de încredere pe care putem conta.

Este important să se găsească un broker de opţiuni binare în regulă pentru a începe pe piaţa de opţiuni binare. Sunt foarte mulţi brokeri, deci cum să alegem? Am menţionat că scopul este de a obţine profit din investiţii mici, deci am avea nevoie de a găsi un partener care nu necesită investiţii mari de la începutul afacerii. În urma analizei activităţilor diferitelor companii de tranzacţionare şi diverşi brokeri, am ajuns la concluzia, că doar un singur broker ar putea fi potrivit pe deplin în această categorie. Ne-am decis să mergem cu Binatex.Cel mai bun mod de a începe o tranzacţionare este de a investi propriile fonduri, nu contează cât de puţin sunt. Nu este necesar să se depună mai multe sute de dolari la început, 10 $ va fi destul de bine. În cazul în care în prezent nu deţineţi astfel de fonduri sau doriţi să învăţaţi şi să vă antrenaţi, este recomandat să începeţi tranzacţionarea cu un cont demo. Contul demo este disponibil cu brokerul Binatex. Binatex consideră că nu există un asfel de lucru, cum ar fi prea multă practică de tranzacţionare sau prea mult antrenament.

Cel mai mare avantaj al tranzacţionării binare cu compania Binatex este că poţi reuşi să câştigi bani chiar şi cu 10 $ ca investiţie iniţială, totul depinde de tine. În cazul în care tranzacţionaţi pe termen lung sau pe termen mediu şi dacă alegeţi data finalizării tranzacţiei cu atenţie şi faceţi în mod deliberat toată tranzacţia dvs., capitalul va creşte într-o chestiune de timp. Binatex s-ar putea să nu fie singurul loc unde o afacere poate începe tranzacţionarea cu un depozit minim disponibil, dar spre deosebire de alţi brokeri are multe alte avantaje:

  • Procesarea cererilor de extragere a venitului este efectuată în aceeaşi zi, deci Binatex este una dintre cele mai bune în ceea ce priveşte rata profitului, dintre toţi brokerii.
  • Platforma de tranzacţionare este proiectată în conformitate cu cerinţele traderilor: interfaţă prietenoasă cu utilizatorul, lucru rapid, un spectru larg de funcţii, etc.
  • Investitorii accentuează faptul că opţiunile pe acţiuni ale companiei, cu un depozit minim permite traderilor să-şi extragă fondurile mai rapid.Binatex oferă, de asemenea, o gamă largă de sisteme de plăţi. Pentru extragerea fondurilor traderii pot utiliza cele mai populare şi accesibile pentru majoritatea sistemele de plăţi: WebMoney, QIWI, VISA, MasterCard.
  • Brokerii cu cerinţe înalte în investiţii utilizează platforme de tranzacţionare gata pregătite pentru utilizare. Cel mai important dezavantaj al acestui software este lipsa de instrumente de tranzacţionare, brokerii primitivi, şi funcţionarea instabilă din cauza serverului supraîncărcat. Platformele cu servicii de opţiuni binare cu un depozit minim scăzut, cum ar fi Binatex, îşi crează propriul software. Acest software este sigur, rapid şi niciodată supraîncărcat.
  • Securitatea fondurilor clienţilor este asigurată de licenţa Comisiei Financiare.
  • Majoritatea traderilor cu experienţă şi cei începători confirmă faptul că dintre toate companiile cu un depozit minim, anume Binatex oferă cele mai bune condiţii de tranzacţionare şi este pe locul întâi.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin
rating  rating  rating  rating  rating
(16599 vizualizări)
Dacă v-a plăcut acest articol, daţi-ne un like:

Adăugaţi un comentariu:
Folosind un cont de facebook:
sau folosind formularul următor:
Nume:

Email:

Comentariul:

Cod siguranţă:
Codul de securitateComentarii:

 
avatar Teodor -1  

Uau ce multumit sunt ca am dat de acest articol! Great, incerc si eu imediat! Multumesc pentru idee!

(29 martie 2019 11:34:56)

 
avatar Stefan 0  

Multumesc mult! Voi incerca si eu chiar din acest moment!

(13 septembrie 2018 14:42:58)

 
avatar Fănel 0  

E o platformă ideală! Din cei 50$ investiți am reușit să fac 198$. Am și retras banii castigați și cel mai plăcut e că nu mi s-a cerut niciun comision pentru virare pe card!

(10 septembrie 2018 13:38:41)

 
avatar Maxim 0  

Dupa atatea comentarii pozitive, mi-am incercat si eu puterile pe binatex, si chiara m reusit sa fac ceva bani in plus))

(20 august 2018 16:04:15)

 
avatar Ady 0  

Chiar pe siteul binatex gasesti cateva strategii bune. Tot acolo in articole gasesti si sfaturile de care ai nevoie pentru inceput. Bafta!

(2 iulie 2018 18:12:47)

 
avatar Andrei -1  

Buna. Imi puteti recomanda si mie careva strategii de tranzactionare? Va rog foarte mult. Vreau si eu sa fac bani la domiciliu, nu-mi place sa lucrrez pentru cineva. Mi-ar prinde bine o mica incurajare si niste recomandari pentru incepatori. Multumesc!

(6 iunie 2018 17:02:32)

sageata
avatar Denis 0  

Sfatul meu ar fi sa inveti sa folosesti indicatori, ii gasesti pe platforma. Ai nevoie si de o strategie desigur, da sa stii ca disciplina te ajuta mult mai mult. Iar cel mai mult te va ajuta in tranzactionare sa scrii toata activitatea intr-un jurnal, eu asta fac si ma ajuta perfect sa vad unde si ce gresesc. Bafta!

(11 iulie 2018 17:23:13)

 
avatar VIOREL 0  

Dupa parerea mea nu faci nimic gresit. Personal investesc cate 50 euro si reusesc sa castig lunar pana la 2500-3000 euro. Deci daca vei mari investitia, vei avea un venit mai mare. Asta e tot.

(28 mai 2018 13:24:49)

 
avatar Kostika 0  

Pffff nu reusesc sa depasesc suma de 500 euro pe luna. Mentionez ca investesc in tranzationari doar cate 10 euro. Ce fac gresit si ce ar trebui sa fac ca sa casting mai mult?

(21 mai 2018 14:44:23)

 
avatar George 0  

Dupa atatea comentarii pozitive, m-am decis sa investesc si eu ))) si nu am dat gres, intr-adevar merge bine)

(15 mai 2018 13:15:00)

 
avatar Doru 0  

Binatex merge foarte bine, si sa nu va para ca vorbesc aiurea http://joxi.ru/a2XlgeviyEqVq2 - suma castigata de mine intr-o luna. Nu este pentru prima dată cand ajung la astfel de castiguri pe Binatex. As minti daca as spune ca sunt doar in profit, dar nu am ajus niciodata sa pierd nici jumatate din banii investiti ... Bafta la bani prieteni!

(8 mai 2018 16:37:45)

 
avatar Ion 0  

Iregistrarea intradevar este foarte simpla. Si da, verificarea identitatii inainte de retragere e absolut necesara. In caz contrar iti poate retrage banii din cont orice alta persoana si nu e in interesul nostru acest lucru ;)

(18 aprilie 2018 12:17:06)

 
avatar Adrian Mihai 0  

Hmm, ca un broker nu este rău. Am înregistrat rapid, dar, după ce am înțeles, ar trebui să treacă verivicarea înainte de a retrage banii ... Cine știe, care este suma minimă pentru retragerea?

(12 aprilie 2018 18:30:25)

sageata
avatar Horia 0  

Minimul pentru retragerea e 10 dolari. Dar tineți minte incepătorii pot retrage banii numai o data pe luna. Salvați bonusuri, ridicați-vă "ratingul" și numărul de tranzacții crește. Eu iau bani pe cartel mea. Ei vin destul de repede, în câteva zile (dar cred că totul se depinde de bancă dvs.)

(17 aprilie 2018 14:07:20)

 
avatar Andrei 0  

Te-am intrecut frate! Laur stie de ce vorbesc ;) 3 castiguri la rind))) eram sigur ca pot face asta!

(2 aprilie 2018 11:19:33)

 
avatar Laur 0  

Eu merg bine cu toate ca sunt la inceput, azi am facut 25 euro)))

(29 martie 2018 17:20:17)

 
avatar Stefan 0  

Si eu voi incerca sa bag bani reali de azi) ziua de luni pentru mine este foarte norocoasa, sper si binare sa fie la fel )))

(26 martie 2018 14:22:58)

 
avatar LILIAN 0  

M-am decis sa investesc bani reali, sper sa ma ispravesc tot atat de bine cum o fac pe demo, ar fi minunat)))

(12 martie 2018 15:12:45)

 
avatar GIGI 0  

Si mie mi-au platit in 2 zile lucratoare, deci mergem impreuna mai departe

(6 martie 2018 16:37:21)

 
avatar MIHAI 0  

Baftă la bani! Să vedem ce va ieși din asta.

(28 februarie 2018 10:44:30)

 
avatar Corneliu 0  

Acum 3 luni eram super suparat pe binatex, pierdusem în doar 2 zile 250 euro. Acum, am o parere total diferita))) am reusit nu doar sa imi acopar banii pierduti in tranzactii, dar am si iesit in profit fix 1023 euro. Stiu, poate pentru cineva profitul de 1000 de euro in 3 luni este foarte putin, dar tinand cont ca fac bani pe binatex doar 2 zile in saptamana, pentru mine este un avantaj foarte mare + ca sunt la inceput dde cale si sper cu timpul sa ajung sa fac o suma mult mai mare. Se poate, o spun din experienta proprie! Succes la bani!!!

(15 februarie 2018 14:24:52)

 
avatar Dionise 0  

Se pot face bani buni din optiuni binare, sunt sigur de acest lucru, doar ca avem mult de lucrat. Multumesc pentru articol!

(22 ianuarie 2018 11:49:50)

 
avatar Ady 0  

Bani multi in timp putin)))

(26 decembrie 2017 12:18:55)

 
avatar Dragos 0  

https://ro.bestinbinaryoptions.com/ce-indicatori-ar-trebui-alesi-pentru-tranzactionare/ Un articol foarte bun, sper sa fie util si altora. Mult succes!!!!

(27 noiembrie 2017 10:10:58)

 
avatar Hey +1  

https://www.computerblog.ro/dan/teapa-binatex-pareri-nu-functioneaza.html

(23 noiembrie 2017 23:02:08)

sageata
avatar Iancu +1  

Decat sa te iei dupa capul altora ar fi mai bine sa te convingi personal. Eu fac bani pe binatex de mai mult de un an si totul e perfect daca inveti sa folosesti indicatori si strategii si gestionezi corect banii.

(27 noiembrie 2017 10:05:24)

sageata
avatar Sorin 0  

Va rog informatii si ajutor contra cost. Cu stima,

(27 februarie 2018 15:49:09)

sageata
avatar Flavius 0  

Buna seara !mă poti ajuta di pe mine?

(18 ianuarie 2018 00:25:12)

 
avatar Cristian 0  

Buna! Vreau sa va prezint regulile pentru utilizarea Martingale care le-am gasit pe binatex. Regula principală este de a dubla dimensiunea valorii opțiunii după ce a primit pierderea. În acest caz, profiturile duble vor fi în măsură să acopere atât pierderile anterioare și de a face treiderilor un venit. În ciuda simplității aparente și eficiența reală, sistemul Martingale și este asociat cu un risc financiar ridicat. Faptul este că înainte de un profit pentru acoperirea pierderilor anterioare, poate fi necesar să se dubleze mărimea valorii opțiunii de mai mult de 2-3 ori. Înainte de a începe să utilizați acest tactici populare de gestionare a capitalului, consultați recomandările. Intreg articolul il puteti citi aici https://binatex.com/ro/open/pages/strategy/sub/739

(20 noiembrie 2017 11:38:44)

 
avatar Mihai +1  

Are dreptate Artur. Gestionarea corecta a banilor ne ajuta sa fim la jumatate de drum de castig. Iata cateva reguli care ajuta sa avem tranzactii profitabile https://binatex.com/ro/open/pages/strategy/sub/736

(17 noiembrie 2017 10:14:45)

 
avatar Artur -1  

Indicatori, strategii și gestionarea corectă a banilor au un rol foarte important în fiecare tranzacție - https://binatex.com/ro/open/pages/strategy/sub/736

(15 noiembrie 2017 14:52:36)

 
avatar Bogdan 0  

GEORGEL tranzactiile fara indicatori si strategii aduc doar pierderi. Sunt strict necesare la fiecare tranzactie!!!

(3 noiembrie 2017 16:47:35)

 
avatar Georgel 0  

Am încercat să fac tranzacții folosind indicatori și am rezultate mult mai bune ) În 2 ore am câștigat 318 roni. Baftă la bani!

(23 octombrie 2017 11:03:21)

 
avatar Dpbrescu Marius Constantin 0  

As vrea sa joc si eu

(17 octombrie 2017 22:11:38)

sageata
avatar Emil 0  

Înregistrează-te pe site-ul Binatex. Eu nu regret nici un minut că am ales să fac bani cu ei.

(18 octombrie 2017 13:47:04)

 
avatar georgeta 0  

sunt sceptica dar hai sa vedem ce iese

(14 octombrie 2017 11:02:57)

sageata
avatar Ion 0  

Este firesc să fim precauți. Nici eu nu credeam până nu am văzut banii în mână. Sper să aveți succes.

(18 octombrie 2017 13:43:20)

 
avatar Kiss liliana 0  

Cum as putea si eu sa joc

(12 octombrie 2017 06:14:52)

sageata
avatar Laura 0  

Bună ziua, Kiss liliana. Dacă sunteți interesată de tranzacții binare înregistrați-vă pe www.Binatex.com/ro. De îndată ce veți finalza înregistrarea veți vedea pe site toate etapele tranzacției. Mult succes!

(18 octombrie 2017 13:39:24)

 
avatar Gheorghe 0  

Perfect, e tocmai ce cautam eu!

(29 septembrie 2017 16:40:00)

 
avatar Barbu Stefan 0  

Placut impresionat, imi place foarte mult acest mod de castig

(18 septembrie 2017 16:54:24)

 
avatar Mihai 0  

Am încercat să fac tranzacții din curiozitate și îmi place. Sper să fiu la fel de mulțumit și în continuare! Baftă la bani!

(30 august 2017 11:49:18)

 
avatar Marian +1  

Buna ziua tuturor, vreau sa confirm faptul că și eu am inceput sa fac tranzacti binare folosind binatex , am investit 10 eur și în 5 min am făcut 35 eur din care am retras 25 eur, bani și retragerea sa efectuat în aceiași zi și nu am crezut sincer la inceput că acest lucru chear funcționează , recomand și altora sa încerce și eu și să aibă încredere că vor reuși eu inca continui, sa investesc și să învăț cu binatex, o zi buna tuturor.

(15 august 2017 10:35:46)

sageata
avatar Silvia 0  

Cum retragi banii?

(25 octombrie 2017 09:31:06)

sageata
avatar Renata -1  

Buna, as vrea sa stiu cum ai reusit sa scoti banii? Ti-au intrat direct pe card?

(14 septembrie 2017 15:48:40)

sageata
avatar Bădescu elena +1  

Am inceput de 4 zile sa joc pt că așa îmi place să spun și am ajuns la o suma de 180.000 și un pic cit are trebui să iau din curiozitate întreb pt că eu totuși nu cred că este adevărat și culmea chiar a început să-mi placă al dracului de mult ,iar ce nu sunt sigură că fac bn este că nu știu dacă fac ceva bun sau chiar joc un joc pe tel va rog frumos sămi răspundeți cn stie

(1 septembrie 2017 17:36:56)

 
avatar Nitoiu ion 0  

Radu triple screen este in romana.cum luam legatura in privat.multumesc radu

(14 august 2017 15:56:38)

 
avatar Luiza 0  

Mii de scuze că nu am scris mai devreme. Dar de bucuroasă ce eram că mi-au intrat banii am plecat si într-o mini vacanta :-D Spor la bani!!! * Banii mi-au intrat fix intr-o zi

(14 august 2017 14:52:17)

 
avatar Luiza 0  

Salut la toata lumea. Revin cu detalii despre retragerea banilor prin bitcoin de pe aceasta platforma. Cererea mi-au aprobat-o la scurt timp dupa ce am scris-o și banii pe contul bitcoin mi-au ajuns pe la orele 22:20. Sincer vorbind mă așteptam să dureze mai mult. Dar se pare că devin mai serioși și asta e de bine, zic eu.

(7 august 2017 14:38:38)

sageata
avatar Alex 0  

Spune-mi si mie te rog cum ti-ai creat un portofel bitcoin de ai reusit sa scoti banii de la Binatex ,eu nu pot sa scot nimic

(18 august 2017 22:02:08)

 
avatar Lavinia 0  

Sofia, vizitează pagina lor www.binatex.com/ro

(7 august 2017 14:31:21)

 
avatar sofia 0  

As dori si eu sa lucrez

(6 august 2017 17:30:51)

 
avatar Luiza 0  

Am dat si eu retragere azi pe bitcoin, astept aprodarea si sper ca nu voi avea acelasi rezultat ca brokerforex2000

(4 august 2017 17:04:08)

 
avatar Ghiță 0  

Răzvan, trebuie să te înregistrez cu o adresă de e-mail pe site-ul lor www.binatex.com/ro și îți vor trimite o parolă pe acest e-mail. Cu parola dată te vei putea loga

(31 iulie 2017 12:11:02)

 
avatar razvan -1  

Va rog ajutatima si pe mine nu îmi da voie sa mă loghez cum fac

(30 iulie 2017 16:04:25)

 
avatar Ghiță +1  

Gheorghe Gabriela înregistrează-te aici: www.binatex.com/ro vei avea un cont demo cu bani virtuali, nu-ți fie frică să-i cheltui, brokerul îi oferă gratis ca să înveți cum să faci bani. Baftă!

(28 iulie 2017 10:51:03)

 
avatar Gheorghe Gabriela 0  

Doresc să câștig.

(26 iulie 2017 22:12:33)

 
avatar Florentin -1  

Adineauri scria ca se ofera sa ajute oamenii si le mai si da 50% castig :-D acum daca vede ca nu iese nimic din asta hai sa scrie peste tot ca nu e bun binatex :-D Bai fraiere priveste numai aici cata lume scrie ca e ok, si nici eu nu am avut contul blocat niciodata si toate retragerile mi-au fost accceptate

(24 iulie 2017 12:04:08)

 
avatar Stefan -4  

Mie chiar imi place si sunt dispus sa merg in continuare tot pe aceasta platforma

(21 iulie 2017 13:27:46)

 
avatar Vali +2  

Dacă ai face atât de mulți bani cu adevărat nu ai avea nevoie și de alte conturi. Ai sta frumos în băncuța ta și ai face banii 100% pentru tine nu doar 50% care îi promiți la alte persoane care ar vrea să colaboreze cu tine...

(17 iulie 2017 11:08:10)

 
avatar Petru +3  

De ce nu faci bani în contul tău dacă ești atât de șmecher? La ce ți-ar mai trebui și alte conturi?

(14 iulie 2017 14:22:28)

sageata
avatar BROKERFOREX 0  

AN 9000 EURO IN CONTUL MEU DAR DE CE SA NU FAC SI IN ALTE CONTURI?

(15 iulie 2017 21:03:11)

 
avatar Daniel -1  

Adevar vorbesti Viorel. Parerea mea e ca trebuie sa inveti pe propriile forte. Voi incerca sa vad ce voi putea face si eu pe binatex.

(13 iulie 2017 11:28:21)

 
avatar BROKERFOREX -1  

buna andrei eu iti pot spune sincer. se poate face dar este riscul foarte mare de pierdere pentru incepatori. la BINATEX inca astept aprobarea retragerii. revin cu detalii.

(12 iulie 2017 13:15:11)

 
avatar Matei +4  

Acum scrii ca esti dezamagit si ca nu sunt buni de nimic si acum vrei sa ajuti oamenii sa faca bani )))) RIDICOL!!! Da, si nu ar fi rau sa citesti si conditiile de pe platforma. Daca esti la nivelul 1 atunci nu permit decat o retragere pe luna. Succes

(7 iulie 2017 13:34:28)

sageata
avatar BROKERFOREX 0  

AM LVL 10 MAXIM

(12 iulie 2017 13:18:20)

 
avatar Adrian Rusan 0  

Vreau sa incerc.

(26 iunie 2017 22:07:14)

 
avatar Daniel 0  

Pentru Dana Daniela ... www.binatex.com/ro este site-ul oficial si nu trebuie decat sa vizitezi site-ul si sa te inregistrezi cu o adresa de emailm odata ce vei face acest lucru brokerul iti va face cunostinta cu platforma, urmareste fiecare indicatie care iti apare pe ecran si vei intelege ce trebuie sa faci )

(26 iunie 2017 11:57:31)

 
avatar Maxim 0  

Îmi place contul demo, pare destul de simplu sa faci bani din tranzactii

(21 iunie 2017 10:54:16)

 
avatar VALENTIN 0  

MACD - semnale exacte si castiguri garantate. Imi place binatex

(16 iunie 2017 13:02:04)

 
avatar abigail -4  

Vreau să împărtășesc această mare mărturie întregii lumi, cum mi-am adus minunatul soț în viața mea în 48 de ore, cu ajutorul acestui mare om numit dr. Otutu okunta. Pentru că nu am crezut niciodată în vraja în viața mea. Sotul meu minunat este un mare fan al Real madrid, în a doua jumătate a lunii iunie 2017 a călătorit la balene pentru a urmări meciul final dintre clubul său Real Madrid și Juventus, după meciul în acea seară mi-a spus că el va deveni acasă următorul Zi pentru a sărbători victoria cu mine și copiii noștri minunați și, de asemenea, adu-mi mașina nouă pe care mi-o promite dacă clubul său a câștigat final.I-am încercat să-l sun pe el a doua zi a refuzat să-mi aleg apelurile mi-a fost îngrijorat pentru că nu știu Ceea ce se intampla cu adevarat pentru ca el nu glumeaza cu familia lui l-am scris pe Facebook el mi-a raspuns ca nu se mai intoarce acasa din nou ca are dragoste corecta cu altcineva aici in balene ca ar trebui sa ma ocup de copii, am scris El din nou el a refuzat sa raspunda am chemat a refuzat sa aleg, am fost foarte suparat pentru ca nu pot sta o zi fara sotul meu minunat lui prea distractiv de a fi cu am strigat de zi cu zi, pentru ca nu stiu cu adevarat ce sa fac.So Pe 6 am dat peste o mărturie pe internet a unei femei numite jenifer s Mith care a mărturisit cum a primit soțul ei înapoi cu ajutorul dr otutu am fost cu adevărat uimit, așa că am să contacteze același om pentru ajutor cu numărul de telefon pe care a scăzut dacă cineva are probleme să contacteze omul de asemenea pentru ajutor el mi-a spus nu Să vă faceți griji că soțul meu se va întoarce la mine în 48 de ore, care este sub o vrajă că vraja trebuie să fie spartă. El mi-a spus tot ce trebuie sa fac ce mi-am facut si mi-a spus ca sotul meu ma va suna la ora 16:00 in urmatoarele doua zile sa-mi cer scuze, am fost intr-adevar surpriza acea zi exact la ora 4:00, sotul meu ma sunat si a inceput sa- El nu știe ce a venit peste el sunt foarte fericit că mariajul meu a fost restaurat de acest mare om dr apreciere otutu.my, de asemenea, merge la Jenifer Smith care a împărtășit mărturia ei, astfel încât oameni ca mine vor primi ajutor. Vă rugăm să prietenii mei acolo, dacă aveți vreo problemă i-ar sfătui să contactați acest mare om prea pentru ajutor prin intermediul este EMAIL ([email protected]) sau puteți ajunge cu ușurință la el pe whatsap prin este numărul (+2349051417394), veți depune mărturie

(14 iunie 2017 00:52:40)

 
avatar Moldovan Bea +2  

Cum trebuie sa incep vreau sa incerc si eu ma ajuta cineva cine a mai castigat

(8 iunie 2017 22:39:41)

sageata
avatar Ovidiu +2  

Poți începe aici www.binatex.com/ro adaugă o adresă de email și vei avea un cont demo cu bani virtuali oferiti de broker. E foarte avantajos acest lucru, pentru că ai posibilitatea să cunoști platforma și instrumentele de tranzacționare fără să investești nici un ban.

(13 iunie 2017 12:08:27)

 
avatar Sabin +1  

Am avut o dimineata perfecta 3 tranzactii reusita la rand. Super misto!

(8 iunie 2017 12:46:09)

 
avatar Lucretiu +1  

Eu am o parere buna despre binatex. Am retras banii in 3 zile asa cum au si spus, deci sunt super ok

(2 iunie 2017 15:02:35)

 
avatar Constantin 0  

Imi place sa fac tranzactii pe platforma Binatex!!!

(31 mai 2017 17:39:36)

 
avatar David 0  

Salutare Gornic Dan Gheorghe ... Poti sa folosesti webmoney, e recunoscut de Binatex.

(26 mai 2017 12:33:23)

 
avatar Gornic Dan Gheorghe +1  

Buna seara.Sint un pensionar caz boala.Ma descurc greu cu banii,si as dori sa-mi maresc veniturile fara riscurii.Va multumesc pt. cursul demo.

(22 mai 2017 22:25:15)

 
avatar Ion 0  

Multumesc Radu am tinut cont de sfatul tau si a iesit foarte bine))

(22 mai 2017 11:52:56)

 
avatar Radu 0  

Buna, Andrei. Sunt foarte mari sanse sa faci bani din tranzactii binare. Cu o strategie buna poti face zilnic cel putin 200 euro. Incearca strategia triple screen de Alexander Elder si vei reusi.

(16 mai 2017 13:15:09)

sageata
avatar NITOIU Ion +1  

Platforma este binatex sau IQ optionsstrategia triple screen este tradusa in romana de unde o pot procura?

(14 august 2017 15:44:53)

 
avatar Sorin +2  

Simona, sa stii ca poti face bani frumoşi din opţiuni binare. Trebuie doar sa ai disciplina maxima si desigur un management adecvat.

(11 mai 2017 15:39:17)

 
avatar Simina +1  

Chiar se castiga bani cu Binatex? este greu? m-ar ajuta foarte mult sa castig ceva.....

(9 mai 2017 15:48:27)

 
avatar Virgil +1  

Nu e țeapă fraților! Dau semnale exacte și plățile lor sunt la timp. Convingeți-vă personal

(5 mai 2017 16:22:26)

sageata
avatar Andrei +2  

Este adevarată că asi avea mare nevoie de bani şi asi vrea sa încerc si eu

(15 mai 2017 17:36:52)

 
avatar Toma +1  

Si mie îmi place să fac bani cu ei.

(2 mai 2017 12:52:09)

 
avatar Luca +2  

Au o platforma foarte bună, comodă și semnale exacte.

(27 aprilie 2017 11:21:57)

sageata
avatar Dan -1  

Atentie, este teapa: https://www.computerblog.ro/dan/teapa-binatex-pareri-nu-functioneaza.html

(9 august 2017 19:41:46)


Din aceeaşi categorie:


Clinica Roua

Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook


ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 25 iunie 2022
Autentificare
stiriactuale.ro