Marţi, 19 iunie 2018 - 3:30:35
EUR
EURO = 4.6662 RON
Moneda euro a crescut
USD
USD = 4.024 RON
Dolarul american a crescut
rss
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!

Cabinet stomatologic Ploiesti, Dentist Ploiesti - Stomatologie

Optimizarea SEO în 2018. Factorii esenţiali care vor conta în clasificare


15 decembrie 2017

SEO este un domeniu în continuă schimbare care nu se opreşte în evoluţie. Cele mai bune practici din cursul acestui an ar putea să nu mai fie valabile în 2018. Este foarte important să fii la curent cu schimbarea zilnică a algoritmilor Google, cu toate actualizările majore şi minore iar pentru a vă face vizibilă afacerea trebuie să ţineţi cont de 12 factori esenţiali.

1. Căutarea vocală şi asistenţii digitali

Tehnologia de căutare vocală reprezintă o mare oportunitate pentru schimbarea modului în care comunicăm şi procesăm informaţiile. Creşterea numărului de asistenţi digitali a prezentat o piaţă tot mai mare, care poate schimba modul în care se efectuează interogările de căutare.

Potrivit Google, 1 din 5 căutări provine deja din interogări vocale. Când vine vorba de crearea unei strategii SEO, creşterea volumului de căutări vocale scoate în evidenţă necesitatea de a vă concentra pe mai multe cuvinte cheie de căutare lungă scrise într-un limbaj natural care se potriveşte cu tonul conversaţiei utilizatorului.

Pe măsură ce se îmbunătăţeşte acurateţea asistenţilor digitali, vor fi mai mulţi utilizatori care utilizează căutarea vocală de pe dispozitivele mobile, căutând răspunsuri rapide şi relevante. Devine important să cercetăm intenţia utilizatorului vocal care să ofere rezultate mai precise, ajutând algoritmii să ofere cel mai bun răspuns.

În plus, se aşteaptă ca, volumele de căutare vocală să crească şi mai mult prin integrarea comenzilor vocale în hub-urile inteligente de acasă ceea ce va ajuta companiile să acceseze date noi, în timp ce utilizatorii se vor putea bucura de o experienţă fără probleme folosind zi de zi dispozitivele inteligente.

Dat fiind că asistenţii digitali merg dincolo de dispozitivele smartphone, există o mare oportunitate atât pentru SEO, cât şi pentru conţinut, profitând de o piaţă în creştere care conectează marca cu un utilizator într-un mod unic, dar încă relevant şi util.

2. Conţinutul face regulile


Calitatea conţinutului.
Conţinutul trebuie să ofere utilizatorilor o valoare reală şi ar trebui să includă conţinut vizibil care să completeze conţinutul scris. Amintiţi-vă, calitatea bate cantitatea de fiecare dată. Concentraţi-vă pe valoare, nu pe număr de cuvinte.

Lungimea conţinutului.
Nu există o regulă clară cu privire la numărul optim de cuvinte pentru un articol, deoarece variază de la un subiect la altul. Cu toate acestea, observăm că un conţinut relativ mai lung, mai cuprinzător, ajuge în mod obişnuit mai sus în clasamentele de ranking. Un studiu realizat de Neil Patel relevă o corelaţie între lungimea conţinutului şi poziţiile de căutare de top în Google.

Utilizaţi rezultatele de căutare sugerate de Google pentru a optimiza cuvintele cheie din articolele dvs. Interogările semantice pot fi găsite navigând în rezultatele căutării corelate, în partea de jos a paginii cu rezultatele căutării Google.

De exemplu, o căutare pentru "marketingul de conţinut" dezvăluie o listă de căutări similare. Dacă scrieţi un articol informativ privind marketingul de conţinut, puteţi utiliza aceste interogări semantice pentru a înţelege mai bine cuvintele cheie asociate.

3. Link-urile


Link-urile rămân unul dintre cele mai puternice semnale de clasare din algoritmul de căutare Google. Cu cât există mai multe link-uri pe care le aveţi de la mai multe domenii de autoritate înaltă, cu atât mai bune sunt şansele dvs. de a clasifica bine articolul, pentru cuvintele cheie dorite.

Comercianţii online ar trebui să acorde o atenţie deosebită aşa numitelor backlink-uri (linkurile din alte site-uri care face trimitere la continutul de pe site-ul dvs.), mai ales dat fiind actualizările recente de algoritm Google, cum ar fi "Penguin 4.0", care au curăţat şi au filtrat site-uri cu profiluri de backlink de calitate scăzută.

4. Optimizarea pentru mobil

2018 este mai mult decât probabil să fie anul în care brandurile îşi dau seama de potenţialul de a pune mobilul pe primul loc, mai degrabă decât de a folosi versiunile pentru mobil ca pe o soluţie ulterioară. Acest lucru este valabil mai ales dacă Google decide să facă din anul 2018 anul în care îşi desfăşoară, în sfârşit, primul său index mobil.

Site-urile cu AMP (Accelerated Mobile Pages) sunt încă un alt factor important.  Compatibilitatea unui site web cu un telefon mobil va afecta deci, în mod direct, clasamentul de căutare. Astăzi, cu utilizarea mobilă care depăşeşte desktopul, site-urile web ar trebui să acorde prioritate versiunilor mobile pentru a oferi o experienţă mai bună pentru utilizatori.

Abordarea Google privind dispozitivele mobile afectează deja rezultatele de căutare, mai ales atunci când vine vorba de rezultate locale - utilizatorii primesc acum rezultate care ţintesc mai bine locaţia lor curentă.

5. Creşterea căutării vizuale

Căutarea vizuală este o zonă interesantă, iar combinaţia dintre inovaţia tehnologică şi experienţa utilizatorului poate duce la următorul nivel. Pe măsură ce internetul devine mai ”vizibil”, există o mare oportunitate de a explora puterea de căutare vizuală. Companiile majore de tehnologie, inclusiv Bing, Pinterest şi Google, au investit deja în dezvoltarea motoarelor puternice de căutare vizuală în încercarea de a valorifica această nouă tendinţă.

O strategie SEO în 2018 trebuie să ia în considerare modul în care consumăm conţinutul vizual şi modul în care motoarele de căutare depăşesc acum textul pentru a explora obiceiurile în schimbare ale căutării. Imaginile bogate devin acum mai angajante, iar utilizarea neuroştiinţei şi inovării aduce o piaţă interesantă şi competitivă.

Pe măsură ce concurenţa creşte, mai multe companii par să recunoască potenţialul unei căutări vizuale de succes, în timp ce brandurile trebuie să se concentreze şi mai mult pe optimizarea conţinutului lor vizual în scopuri SEO.

6. Viteza de încărcare a paginii

Cu o abordare de indexare mobilă de la Google, viteza paginii a devenit mai importantă decât oricând. Site-urile web cu viteză lentă a paginilor vor avea o clasare mai slaba, în timp, în rezultatele de top. Obiectivul Google cu aceste actualizări este de a oferi utilizatorilor rezultate de căutare care includ site-uri ce oferă cea mai bună experienţă a utilizatorilor.

7. Securitatea site-ului

Indiferent dacă rulaţi un magazin online sau un simplu blog, Google a confirmat că un site securizat va fi mai bine privit. De fapt, Google a anunţat că va identifica site-ul ca fiind nesigur. Dacă nu aţi făcut-o încă, vă recomandăm să vă adaptaţi domeniul la HTTPS.

8. Structura site-ului

Deşi un studiu realizat de Brian Dean de la backlinko.com a arătat că schematizarea structurii site-ului nu a afectat clasamentele cu rezultate de căutare, considerăm că oferirea unei experienţe online mai bune pentru utilizatori vă va ajuta să obţineţi o rata de click (CTR) mai bună.

Codurile de marcare a structurii (de tipul schema.org, de exemplu) ajută motoarele de căutare să înţeleagă mai bine textele specifice, cum ar fi adrese, numere de telefon, reţete, recenzii şi multe altele.

În special pentru afacerile locale, implementarea unui cod de schemă la nivel de site poate fi extrem de benefică. De exemplu, este important să vă asiguraţi că spuneţi companiei Google unde se află compania dvs. prin implementarea unui cod de schemă corect.

9. Puterea brandului şi social media

Căutările brandului oferă un semnal puternic pentru algoritmul de căutare Google. Cu cât este mai mare traficul pe care un site îl primeşte din căutările brandului sau mărcii, cu atât mai mult va fi recunoscut de algoritm.

În plus, semnalele sociale de pe Facebook, Reddit, Quora, Pinterest şi alte site-uri sociale se corelează, de asemenea, cu clasamentele de căutare. Acest lucru înseamnă că o puternică prezenţă în social media poate aduce creşteri organice. Site-urile care combină vizualizările brandului cu cele din social media şi le corelează cu toate celelalte canale SEO pot obţine o vizibilitate mai mare a căutării.

10. Importanţa domeniului

În trecut, domeniile de potrivire exactă au fost o modalitate sigură de a spori vizibilitatea căutării organice. În timp domeniile au păstrat o oarecare influenţă. Cu algoritmul Google mai inteligent, vedem încă două verticale majore ale puterii domeniului:

Domeniile cu potrivire exactă încă mai au greutate. De exemplu, pentru căutările "maşini", ne-am aştepta să găsim branduri populare legate de maşini la rezultatele de căutare de top (Ford, BMW, Top Gear etc.). În schimb, obţinem o potrivire exactă, în cazul unor domenii precum "masini.com”.

Vechimea domeniului. Vârsta domeniului este un alt factor major de clasificare. Domeniile noi au o clasare mai bună de timp pentru topul cuvintelor cheie, în timp ce domeniile cu un istoric extins par să deţină poziţii de top pentru un timp mai îndelungat.

11. Structura URL-ului

Asiguraţi-vă că structura site-ului web este cât se poate de simplă pentru 3 motive:

  1. O adresă URL scurtă precum flori.ro/cadouri speciale este mai uşor de înţeles pentru Google decât flori.ro/1/12/2017/buchete/categorie/buchet-oferta.

  2. Simplitatea face ca adresa URL să fie mai uşor de citit, astfel încât utilizatorii să înţeleagă mai bine ce se află cu adevărat în spatele acelei adrese URL. Acesta îi va ajuta să ia decizia de a da click pe linkul tău.

  3. Adresele URL lungi înseamnă, de obicei, o cale spre pagini aflate la câteva click-uri distanţă de pagină principală. Şi, din moment ce autoritatea se pierde pe măsură numărul paginilor creşte, este mai bine să facem calea mai scurtă.

12. Rata de respingere scăzută

Faceţi tot posibilul pentru a reduce cât mai mult rata de respingere, deoarece s-a constatat că afectează clasarea în rezultatele de căutare. Nu există niciun anunţ anume potrivit căruia rata de respingere este direct legată de absenţa din partea superioară a clasamentul superior, dar credem că este direct legată de calitatea conţinutului, structura site-ului, uşurinţa de utilizare a interfeţei, adică - în cele din urmă - de experienţa utilizatorului.


Sursa: traducere şi adaptare din invisiomarketing.com şi searchenginewatch.com

 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin
rating  rating  rating  rating  rating
(448 vizualizări)
Dacă v-a plăcut acest articol, daţi-ne un like:

Servicii medicale de calitate la standarde europene

Adăugaţi un comentariu:
Folosind un cont de facebook:
sau folosind formularul următor:
Nume:

Email:

Comentariul:

Cod siguranţă:
Codul de securitateDin aceeaşi categorie:loading...
Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on FacebookScoala de Arte Frumoase Ploiesti

Siteuri profesionale la preturi incredibil de mici

Cristi Cimpeanu foto

Stomatologie Pediatrica - Clinica Stomatologica Copii

Vaccinurile salveaza vietiHoroscopul zilei

BERBEC TAUR
berbec In prima parte a zilei este posibil sa fiti nevoit sa faceti o scurta calatorie neplanificata. Desi se intrevad cateva dificultati, aveti sanse sa rezolvati tot ce v-ati propus. Relatiile sentimentale ar putea sa fie putin tensionate din cauza unor neintelegeri. Va sfatuim sa va pastrati calmul in discutiile cu persoana iubita.Seara este favorabila intrunirilor in familie sau cu prieteni apropiati taur La locul de munca sau in afaceri este de asteptat sa va simtiti plin de energie si inspiratie. Puteti avea idei si initiative excelente, pe care colegii sau partenerii le apreciaza. S-ar putea sa fiti invitat sa participati la o reuniune sau la o calatorie impreuna cu persoane apropiate. Chiar daca acest lucru presupune o cheltuiala neplanificata, eastrolog.ro va recomanda sa profitati de ocazie pentru a va relaxa. Aveti nevoie de mai multa destindere dupa activitatea profesionala intensa din ultima vreme
GEMENI RAC
gemeni Este posibil ca pregatirile pentru plecarea intr-o calatorie sa tensioneze atmosfera din familie. O persoana apropiata v-ar putea indispune cu sfaturile sale insistente. Mai tarziu, insa, aceste sfaturi se pot dovedi foarte utile. Eastrolog.ro va recomanda sa nu refuzati o intalnire cu prietenii in a doua parte a zilei, pentru ca v-ar oferi o buna ocazie sa va detasati de grijile cotidiene. rac In prima parte a zilei s-ar putea sa primiti o veste buna in legatura cu o suma de bani pe care urmeaza sa o incasati de la locul de munca sau dintr-o colaborare, spre bucuria familiei. Puteti sa faceti planuri de viitor si sa va intalniti cu prietenii. Aveti grija sa nu-i neglijati pe cei tineri din familie
LEU FECIOARĂ
leu Sunt sanse sa apara rezultatele unei colaborari profesionale pentru care ati depus eforturi in ultima vreme.Dupa-amiaza este posibil ca relatia cu persoana iubita sa se tensioneze din cauza unor barfe. O persoana apropiata v-ar putea ajuta sa depasiti acest moment delicat. Va sfatuim sa acordati mai mult timp treburilor casnice si activitatilor relaxante. fecioara Dupa o perioada mai putin favorabila in plan sentimental, astazi sansa ar putea fi de partea dumneavoastra. Aveti ocazia sa faceti cunostinta cu o persoana care va impresioneaza si va atrage din primul moment. Nu este exclus sa devina o relatie de durata. In plan financiar nu se intrevad probleme. Va recomandam sa evitati speculatiile si sa nu va lasati tentat de mirajul unor castiguri facile
BALANŢĂ SCORPION
balanta In prima parte a zilei s-ar putea sa fiti nemultumit din cauza unor dificultati financiare cauzate de o intarziere. In plan intelectual este de asteptat sa fiti intr-o forma excelenta. Va recomandam sa profitati de acest context favorabil si sa va dedicati studiului sau proiectelor de viitor. Capacitatea de comunicare este la cote inalte si va poate ajuta sa va faceti noi prieteni. Puteti sa va bazati pe intuitie. scorpion Se intrevede o zi agitata, cu numeroase probleme de rezolvat. Eastrolog.ro va sfatuieste sa va planificati cat mai bine timpul, ca sa nu va irositi energia. Chiar daca aveti spor in tot ce faceti, ar fi bine sa nu refuzati ajutorul prietenilor. Dupa-amiaza s-ar putea ca o persoana mai in varsta din familie sa va faca un cadou placut si util.
SĂGETĂTOR CAPRICORN
sagetator Se pare ca sunteti intr-o stare de spirit foarte buna iar relatiile cu anturajul decurg fara probleme. Poate ca situatia financiara nu va multumeste pe deplin, dar sunt sanse sa se redreseze destul de curand. Puteti sa duceti la bun sfarsit tot ce v-ati propus sa faceti in locuinta, impreuna cu membrii familiei. Seara s-ar putea sa participati la o intrunire cu persoane apropiate. Eastrolog.ro va sfatuieste sa fiti foarte atent cum va exprimati, pentru ca exista riscul sa jigniti pe cineva capricorn In prima parte a zilei beneficiati de o creativitate deosebita si puteti avea reusite importante la locul de munca si in afaceri. Planurile si strategiile pe care le concepeti azi se pot concretiza in scurt timp si va pot aduce satisfactii materiale. Eastrolog.ro va sfatuieste sa nu ignorati problemele partenerului de viata. Ar fi bine sa gasiti o cale de mijloc intre munca si viata personala.
VĂRSĂTOR PEŞTI
varsator Astazi beneficiati de un farmec deosebit, care va deschide toate usile si va poate fi de mare ajutor in plan social. Puteti sa va ocupati de afaceri si sa faceti investitii pentru camin. Eastrolog.ro va recomanda sa evitati discutiile in contradictoriu cu membrii familiei. pesti Aveti ocazia sa incepeti un proiect care va poate aduce destul de curand satisfactii profesionale si materiale. Elanul si perseverenta de care dati dovada in plan profesional ar putea starni invidia unor colegi. Va sfatuim sa evitati suprasolicitarea fizica si intelectuala, fiindca riscati sa aveti probleme de sanatate sau sa va accidentati
Sursa: www.eastrolog.roISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 19 iunie 2018
Autentificare
stiriactuale.ro