Marţi, 23 aprilie 2024 - 7:27:47
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


PlayStation VR, sistemul de realitatea virtuală pentru consola PS4, va fi lansat în octombrie


19 martie 2016

„Încă de când am dezvăluit PlayStation VR în cadrul Conferinţei Dezvoltatorilor de Jocuri Video din 2014, am primit un feedback extrem de favorabil din partea gamerilor şi dezvoltatorilor de jocuri”, a spus Andrew House, preşedinte şi Global CEO al Sony Computer Entertainment Inc. “Pentru a fi siguri că vom putea furniza suficiente unităţi de procesare grafică şi o multitudine de jocuri gamerilor din întreaga lume, am decis să lansăm PlayStation VR în octombrie 2016. Pentru cei care aşteaptă cu nerăbdare lansarea, am vrea să le mulţumim pentru răbdare şi suport. Suntem bucuroşi că vom oferi gamerilor o experienţa inedită prin PS VR”.

În momentul de faţă, peste 230 de dezvoltatori de jocuri lucrează pentru crearea cât mai multor titluri pentru PS VR, de la echipe mici şi independente, la cei care lucrează în studiouri sau la companii mari dezvoltatoare de jocuri ca 2kGames, Electronic Arts Inc. sau Ubisoft. Aceşti dezvoltatori, dar şi cei din cadrul SCE Worldwide Studios (SCE WWS) au creat până acum pentru PS VR 160 de titluri de jocuri cum ar fi: Eagle Flight (Ubisoft), EVE: Valkyrie (CCP Games), Headmaster (Frame Interactive), Rez Infinite (Enhance Games), Wayward Sky (Uber Entertainment), RIGS: Mechanized Combat League, Tumble VR, Until Dawn: Rush of Blood and PlayStation®VR WORLDS (SCE WWS). Peste 50 dintre acestea vor fi lansate până la sfârşitul acestui an. Mai mult decât atât, DICE şi Lucasfilm lucrează acum la un nou Star Wars Battlefront (Electronic Arts Inc.), experienţă de joc ce va fi disponibilă doar pe PlayStation VR. De asemenea, THE PLAYROOM VR*4 de la SCE WWS va putea fi descărcată gratuit prin PlayStation Store de către toţi deţinătorii de PS VR, lucru ce va fi disponibil odată cu lansarea noului sistem de realitate virtuală.

Pentru a extinde linia de titluri PS VR, SCE a încheiat un parteneriat cu dezvoltatori de software de utilităţi pentru a oferi cât mai multe soluţii inovatoare pentru această tehnologie şi pentru a consolida mediul de dezvoltare pentru PS VR.

Sistemul va dispune şi de un mod Cinema, care le va permite utilizatorilor să acceseze conţinut pe un ecran virtual imens, în timp ce vor purta casca de VR. Conţinutul pentru modul Cinema va include jocuri şi diverse video-uri, dar va avea şi caracteristici ale consolei PS4 cum ar fi Share Play şi Live de pe PlayStation. Utilizatorii vor putea, de asemenea, să vadă poze şi videoclipuri la 360 de grade, poze realizate cu camerele foto omnidirecţionale pentru PS VR prin intermediul PS4 Media Player, ceea ce le va da senzaţia că sunt în mijlocul imaginilor afişate.

SCE va promova în continuare PS VR şi după octombrie 2016. Vor fi lansate noile titluri de jocuri la evenimentele din întreaga lume, iar portofoliul pentru PS VR va fi extins.

Preţul recomandat pentru fiecare zonă în parte va fi de: 44.980 yeni, 399 de dolari, 399 euro şi 349 de lire.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 23 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro