Vineri, 26 aprilie 2024 - 11:19:10
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Facebook - un rau necesar ?


23 ianuarie 2014

Cu ceva vreme in urma, am publicat un material prin care anuntam ca Facebook a ajuns la 6,6 milioane utilizatori în România. Aceasta retea de socializare a inregistrat un avant fulminant, fiind ajutata foarte mult si de operatorii de telefonie mobila, care le-au oferit un suport mai mult decat generos.

N-ai facebook ? Nu existi! cam aceasta este sloganul zilelor noastre.

Ce ne ofera Facebook ?

  • Posibilitatea de a pierde timpul aiurea pe internet;
  • Posibilitatea de a ne impartasii ideile, impresiile, momente ale vietii, cu prietenii sau admiratorii, etc;
  • Posibilitatea de a ne informa;
  • Foarte mare usurinta si comoditate in utilizarea curenta, precum si suport remarcabil din partea operatorilor de telefonie mobila.

Ce ne costa / ne ia Facebook ?

  • Aparent, nimic!
  • Ne ia identitatea. Facebook inregistreaza si stocheaza absolut totul despre identitatea celor care il folosesc: locatie, telefon, tot ceea ce posteaza si toate conversatiile purtate. Ba mai mult, odata ce "ai intrat" in Facebook, nu mai poti iesi niciodata. Stiti ca un cont de facebook nu poate fi sters!

Este util un cont de Facebook ?

Sunt de parere ca in anumite situatii este util un cont de Facebook. Eu am si cont personal de Facebook si conturi pentru "business". Raman la parerea ca pentru "business" este vital un cont si o pagina de Facebook. Exact cum am afirmat anterior, daca nu ai Facebook, nu existi.

Cu cat aveti mai multi prieteni pe Facebook, cu atat reclama produselor si serviciilor oferite va fi mai vizibila pe inernet. Este recomandabil ca toate produsele si serviciile pe care le oferiti sa le share-uiti pe pagina de Facebook (atentie, pe pagina, nu in timeline-ul contului). Prin share-uire pe pagina de Facebook veti castiga destul de mult la optimizarea SEO a site-ului dvs.

In mod clar, pentru orice afacere, indiferent de marimea ei, Facebook si retelele de socializare sunt "un rau necesar". Ca persoana fizica, inca nu ma pot pronunta daca este bine sau rau sa ne impartasim viata cu guvernul S.U.A. Momentan nu ne afecteaza, dar cine poate stii care este adevaratul plan si cost al Facebook-ului ?

Nu uitati ca Google, Facebook, Yahoo, Microsoft sunt gigantii internetului care aparent sunt concurenti, dar care impreuna, colaboreaza si fac regulile internetului, sub atenta supraveghere a guvernului S.U.A.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 26 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro