Vineri, 26 aprilie 2024 - 11:26:18
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Cele mai bune jocuri de pacanele mobile de jucat din mers


24 octombrie 2022




Sloturile pe mobil sunt mai atractive decât jocurile de pacanele din cazinourile online pe desktop


Concepute în HTML5, un limbaj de programare care oferă compatibilitate maximă cu aplicaţiile mobile Android şi iOS, jocurile de sloturi beneficiază de optimizarea mecanismului de joc, precum şi a caracteristicilor grafice şi audio pentru a le oferi jucătorilor o experienţă de joc premium. Platformele de iGaming de top, precum https://icecasino.com/ro, dispun de site-uri optimizate pentru sistemele de operare mobilă (Android, Samsung, Windows Mobile, iOS, etc), dar şi de aplicaţii dedicate sistemelor iOS şi Android.

Sloturile mobile beneficiază de o interfaţă cu butoane tactile (touch screen), versiunea pentru mobil fiind uşor diferită faţă de varianta desktop (PC sau Mac). Datorită rezoluţiei superioare, ecranele de mici dimensiuni ale smarthone-urilor şi tabletelor redau o imagine superioară din punct de vedere grafic şi al animaţiilor. Totodată, soundtrack-ul, sunetele şi muzica de fundal sunt mai bine redate pe smartphone şi tabletă. Oare cum se joacă şi se aud pe telefon cele mai bune jocuri de păcănele?

Top cele mai bune sloturi mobile din toate timpurile pe care să le joci din mers

La început, jocurile de pacanele erau concepute în programul Adobe Flash, un limbaj de programare care este compatibil cu sistemele desktop. Ulterior, atunci când platformele de iGaming mobile au devenit populare la nivel global, jucătorii şi-au dorit nişte sloturi care să poată fi jucate pe mobil şi tabletă.

De aceea, limbajele de programare Java Script (JS) şi HTML 5 reprezintă cea mai bună modalitate de a le oferi jucătorilor din cazinourile pe mobil cele mai bune jocuri ca la aparate.  Astăzi, majoritatea jocurilor de pacanele sunt concepute pentru mobil (unele dintre acestea exclusiv pentru sistemele de operare mobile). Pentru că unele dintre cele mai bine cotate şi populare sloturi au fost realizate în perioada 2003-2016, aceste jocuri au fost relansate şi în varianta pentru mobil.

Astfel, jucătorii care îşi doresc să se bucure de aceste titluri le găsesc disponibile pe platformele de iGaming internaţionale, cât şi în aplicaţiile mobile sau în versiunea optimizată pentru dispozitivele portabile ale operatorilor de jocuri de noroc licenţiaţi de http://onjn.gov.ro/ în România.

Book of Ra

Prezentat în 2004 de brandul Novomatic (joc creat de Green Tube), Book of Ra este un slot cu 9 linii de plată, volatilitate mare şi are un RTP de 92.13%. Chiar dacă nu impresionează din punct de vedere grafic (variantele Deluxe, Book of Ra 6 Deluxe şi Book of Ra 10 Deluxe sunt excelente pe mobil), acest joc de aventură a impresionat generaţii întregi de jucători. Mai ales că, oferea unul dintre cele mai mari câştiguri – 10.000x miza.

Guns’n Roses

Slotul Netent lansat în 2016 reprezintă unul dintre jocurile de păcănele etalon din categoria sloturi muzicale. Acesta are 20 de linii de plată, volatilitate mică spre medie şi un RTP de 96.98%. Însă, ceea ce face diferenţa în favoarea acestui slot mobil este soundtrack-ul original Guns’n Roses. În plus, grafica şi animaţiile arată impecabil pe smartphone şi tabletă.

Temple Tumble 2

Pragmatic Play a lansat acest joc de pacanele în 2022, slotul având 46.656 modalităţi de câştig, volatilitate mare şi un RTP de 94.8%, precum şi un câştig care reprezintă miza de 10.000x. Introducerea jocului este una dintre cele mai impresionante realizate vreodată, mai ales atunci când joci acest slot pe un dispozitiv mobil.

Poseidon's Rising Expanded Edition

Lansat în 2022 de Spinomenal, acest joc de pacanele are 50 de linii de plată, volatilitate medie, un RTP variabil (93.59% - 96.68%) şi mizează pe un câştig care echivalează cu miza plasată de jucător şi înmulţită de 2000x. Jocul arată incredibil din punct de vedere grafic şi al animaţiilor, simbolurile Expanding şi fundalul animat contribuind din plin la atmosfera jocului.

1429 Uncharted Seas

Jocul de pacanele de la Thunderkick (lansat în 2014) rămâne unul dintre titlurile de referinţă atunci când vine vorba despre grafică, animaţii şi soundtrack. Slotul are 25 de linii de plată, oferă volatilitate mică şi are un RTP de 98.5%. De asemenea, simbolurile Expanding, rotirile gratuite şi posibilitatea de re-spins poziţionează jocul printre cele mai interesante păcănele de jucat pe mobil.

Alte jocuri ca la aparate pe mobil de top care pot fi jucate din mers

Lista jocurilor de pacanele care impresionează din punct de vedere al graficii, animaţiilor, sunetelor şi soundtrack-ului include numeroase titluri. Cele mai atractive sunt sloturile cu mecanisme de joc inovative (Splitz, Giga Blox, Megaways, Giga Rise, Casacading Wins, Infinity Reels).

Astfel, jucătorii pe mobil îşi pot îndrepta atenţia şi asupra următoarelor jocuri de pacanele:

  • Gonzo’s Quest VR

  • Book of Dead

  • Raging Rex

  • Attack on Retro

  • Planet of the Apes

  • Age of Asgard

  • Warlords: Crystals of Power

Concepute de producători de top, precum Netent, Pragmatic Play, Yggdrasil, Playtech, Microgaming, Play’n Go sau Thunderkick, aceste sloturi reprezintă o alegere excelentă pentru jucătorii care îşi doresc să se delecteze pe mobil cu cea mai încântătoare experienţă de joc.

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 26 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro