Vineri, 29 martie 2024 - 1:24:15
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Farsa Google de 1 Aprilie a iscat numeroase reacţii negative


2 aprilie 2016

Google a adăugat în serviciul Gmail un buton de "send" mai special, "Send + Mic Drop" care nu permite răspunsul la mesaj, asigurând încheierea unilaterală a lanţului de e-mailuri odată cu apariţia unui mic gif în care unul dintre minioni (personajele animate din filmele "Despicable Me" şi "Minions"), purtând pe cap o coroană regală, lasă să-i scape din mână microfonul cu un gest de sfidare şi superioritate, care semnifică tocmai faptul că discuţia s-a încheiat nemaifiind nimic de spus.

Acest buton era plasat exact lângă butonul normal de "send" şi încheia orice posibilitate de răspunde la un e-mail expediat prin intermediul său. Această funcţie specială, de 1 aprilie, a fost scoasă din cadrul Gmail încă de vineri dimineaţă, după ce a provocat numeroase reacţii de nemulţumire din partea utilizatorilor. Mulţi dintre utilizatorii Gmail care au intrat pe forumurile companiei s-au plâns că nu văd partea amuzantă a acestei păcăleli şi că, mai rău decât atât, activarea din greşeală a acestui buton le-a creat probleme la serviciu sau i-a făcut să piardă interviuri pentru un loc de muncă sau chiar să fie daţi afară.

"Azi, Gmail vă ajută să aveţi mereu ultimul cuvânt în orice mesaj e-mail prin Mic Drop", anunţa compania Google introducerea acestui serviciu. "Pur şi simplu răspundeţi la orice e-mail folosind noul buton 'Send + Mic Drop'. Mesajele dumneavoastră vor ajunge la destinatari şi va fi ultima oară când veţi mai auzi ceva dinspre ei. Într-adevăr, chiar dacă vor încerca să răspundă, nu veţi vedea răspunsul".

Compania Google are o notorietate în legătură cu glumele pe care le face de 1 aprilie, însă de această dată a ajuns la concluzia că a mers puţin prea departe şi a scos butonul "Send + Mic Drop" din interfaţa Gmail vineri dimineaţa, la doar 12 ore după ce l-a introdus.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 28 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro