Joi, 25 aprilie 2024 - 1:40:13
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Ia parte la o experienţă de joc excelentă cu aceste site-uri


30 ianuarie 2023




Jocurile pe consolă au fost mereu la mare căutare. Însă în ultimii ani pare că a avut loc o explozie a industriei de gaming în special în ceea ce priveşte platformele de streaming. Oriunde te uiţi vezi persoane pasionate de jocuri dornice să împărtăşească cu tine câteva minute de suspans în care adrenalina e la cote maxime, dar asta depinde şi de jocul jucat. Totuşi, dacă te situezi de cealaltă parte a baricadei şi eşti în căutare de platforme unde să te poţi bucura de jocurile tale favorite, poţi arunca o privire în rândurile de mai jos.

Microsoft xCloud

Prima platformă din lista noastră este Microsoft xCloud, dezvoltată de către cei de la Microsoft. În prezent, platforma poate fi accesată atât de pe telefon cât şi de pe desktop. Biblioteca de jocuri este una destul de mare comparativ cu alte platforme. Astfel, te vei putea bucura de Fortnite, Dragon Age 2, SnowRunner, Halo Infinite şi multe altele.

Totuşi, există un mic inconvenient în ceea ce priveşte această platformă. Având în vedere că serviciile nu sunt disponibile la noi în ţară, va trebui să plăteşti şi un serviciu de VPN pe lângă abonament. În ciuda acestui lucru, platforma se bucură de o popularitate, având în vedere cei 10 milioane de utilizatori.

Platforme de poker 

Dacă îţi plac jocurile de poker sau activităţile similare, sigur ai auzit deja de site-urile online unde le poţi accesa. Primul site beta al PokerStars a fost lansat în 2001. De atunci, compania a devenit unul dintre cele mai cunoscute site-uri din toată lumea. Conform datelor, are în jur de 50 de milioane de utilizatori, cu o medie de 25 de mii de jucători care se alătură în fiecare zi. Chiar dacă se bucură de un succes fenomenal în prezent, a fost nevoie de multă muncă şi implicare pentru a avea parte de acest rezultat.

Un lucru interesant de notat este că acest site a fost primul care le-a permis utilizatorilor să-şi creeze un avatar. De asemenea, în 2002 aceştia găzduiau două turnee. Chiar dacă a trecut mult timp de atunci, regulile au rămas la fel. Iar dacă vrei să îţi împrospătezi memoria legat de cum să joci poker sau să ai parte de o experienţă perfectă de acasă, acest site este pentru tine.

Playkey 

Servere puternice, unde ai parte de jocuri de ultimă generaţie şi grafică modernă, cam aşa se prezintă platforma de gaming Playkey. Site-ul ne dovedeşte încă o dată că nu trebuie să deţii cel mai nou calculator pentru a putea juca jocurile care tocmai au fost lansate pe piaţă.

Cu alte cuvinte, tot ce ai nevoie este un calculator standard şi o conexiune stabilă la internet. Experienţa de joc este una foarte bună, cu întârzieri minime. Setările de joc variază de la 720p 30 FPS la 1080 120 FPS.

Un plus este faptul că acest site are contracte cu cei de la Ubisoft, Wargaming şi Bethesda, ceea ce înseamnă că tu te poţi bucura de jocurile oferite de aceştia direct pe site-ul Playkey. Iar dacă faci parte dintre pasionaţii de crypto, trebuie să ştii că se acceptă plata în această monedă.

Blacknut 



Blacknut este un serviciu de gaming de tip cloud cu un preţ rezonabil şi o interfaţă uşor de folosit. Această platformă îţi oferă posibilitatea de a o folosi gratuit timp de două săptămâni pentru a vedea dacă serviciul se ridică la nivelul aşteptărilor tale.

Pe lângă faptul că se poate folosi de pe mai multe sisteme de operare, inclusiv telefon, ai la dispoziţie peste 500 de jocuri dintre care poţi alege. Totuşi, cel mai populare jocuri nu se găsesc în biblioteca virtuală. Dacă nu ai jucat prea multe jocuri până în momentul de faţă, aceasta s-ar putea să fie o variantă care să ţi se potrivească.

Jocurile în cloud se bucură de o popularitate foarte mare în prezent şi constituie un element important în ceea ce priveşte evoluţia acestora. În schimbul unui abonament lunar sau anual, utilizatorii au parte de jocurile lor preferate. Pe lângă faptul că nu mai trebuie să investească într-un sistem de ultimă generaţie, nu mai trebuie nici să achiziţioneze jocurile sau să le deţină în format fizic. Nu în ultimul rând, în orice colţ al lumii te-ai afla, găseşti ultimele jocuri apărute pe piaţă la un click distanţă.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 24 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro