Vineri, 19 aprilie 2024 - 8:25:22
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Nu ai inca WhatsApp ?


24 ianuarie 2014

Smartphone-urile au invadat piata in ultimii ani. Toti operatorii de telefonie mobila ofera acum smartphone-uri extrem de performante, la preturi extrem de accesibile. Doar internetul de pe ele este inca al naibii de scump, comparativ cu internetul fix.

Pana nu demult, Yahoo Messenger era printre liderii de mesagerie instanta. Odata cu schimbarile facute la interfata web, fara a avea suport gratuit de email pentru marea majoritate a smartphone-urilor, Yahoo a pierdut extrem de mult, atat pe partea de email, cat si pe partea de messenger.

Personal, nu agreez absolut deloc noua interfata de email de la Yahoo, din varii motive. De aceea, si contul de email de pe Yahoo il folosesc din ce in ce mai rar. Nici Yahoo Messenger nu-l mai folosesc ca odinioara, tot din varii motive.

Dar iata ca un nou instant messenger a aparut pe piata. Potrivit paginii acestuia, http://www.whatsapp.com:

"WhatsApp Messenger este o aplicaţie de mesagerie multiplataformă pentru telefoane mobile ce vă permite să trimiteţi mesaje pentru a nu mai plăti SMS-urile. WhatsApp Messenger este disponibil pentru iPhone, BlackBerry, Android, Windows Phone şi Nokia, iar toate aceste telefoane pot face schimb de mesaje! WhatsApp Messenger face uz de conexiunea dvs. de date ce utilizaţi dvs. pentru email şi navigarea web, deci nu există cost pentru mesaje şi puteţi rămâne în contact cu prietenii dvs.

În comparaţie cu programele basice de mesagerie, utilizatorii WhatsApp au posibilitatea de a crea grupuri şi de a trimite mesaje nelimitate cu imagini, videoclipuri şi note audio."

Despre WhatsApp

Ce ? WhatApp Inc. este o tehnologie în stadiu de pornire creată în Silicon Valley. Vă întrebaţi ce înseamnă numele? Ei bine, WhatsApp vine de la Whats's Up în caz că nu v-aţi dat seama.

De ce ? Pentru că dorim să creăm o alternativă mai bună a SMS-ului. Pentru că credem în noi. Pentru că într-o zi, în curând, toată lumea va dispune de un Smartphone.

Cine ? WhatsApp a fost creat de doi băieţi care, împreună, au lucrat 20 de ani pentru Yahoo! Inc.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 18 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro