Închideți
Marţi, 19 noiembrie 2019 - 11:43:37
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!

Cabinet stomatologic Ploiesti, Dentist Ploiesti - Stomatologie

Se poate circula din nou pe cele mai frumoase şosele din România


30 iunie 2015

Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România (CNADNR) anunţă că începând cu 27 iunie 2015 până la data de 31 octombrie 2014 circulaţia va fi deschisă pe drumul naţional DN7C – Transfăgărăşan, între kilometrul 0, localitatea Bascov, judeţul Argeş şi kilometrul 151+955, intersecţie cu drumul naţional DN1 Braşov – Sibiu.

CNADNR roagă participanţii la trafic să respecte semnalizarea rutieră întrucât pe traseu sunt restricţii şi zone periculoase. De asemenea, se mai precizează că pe sectorul de drum cuprins între kilometru 104, Piscu Negru şi kilometru 130 (Cascada Bâlea) se interzice circulaţia pe timpul nopţii, între orele 21:00 şi ora 7:00.

Şi Transalpina este deschisă circulaţiei, însă cei care vor să meargă pe „Drumul Regelui” trebuie să ştie că a intrat în reparaţii, iar pe multe porţiuni sunt restricţii de viteză.

Astfel, din cei 148 de kilometri pe care îi are şoseaua cea mai înaltă din România vor fi lucrări pe 79 de kilometri, pe teritoriul judeţului Alba.

Reprezentanţii de la Compania de Drumuri spun că lucrările vor dura aproximativ o lună şi jumătate. „Se vor face lucrări de plombare şi de asfaltare pe anumite porţiuni. Vor fi şi montaje de parapeţi metalici în zonele unde aceştia lipsesc. Preconizăm ca în termen de o lună, o lună şi jumătate lucrările să le finalizăm”, a declarat reprezentantul Hidroconstrucţia Sebeş, inginerul Vasile Maier, pentru Digi24.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin
rating  rating  rating
(240 vizualizări)
Dacă v-a plăcut acest articol, daţi-ne un like:

Adăugaţi un comentariu:
Folosind un cont de facebook:
sau folosind formularul următor:
Nume:

Email:

Comentariul:

Cod siguranţă:
Codul de securitateServicii medicale de calitate la standarde europene

Din aceeaşi categorie:Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook


servicii complete deratizare,dezinsectie,dezinfectie


ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 17 noiembrie 2019
Autentificare
stiriactuale.ro