Joi, 20 ianuarie 2022 - 6:13:52
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!

Cabinet stomatologic Ploiesti, Dentist Ploiesti - Stomatologie

Bani falsi au invadat Iaşiul


19 februarie 2016

Alerta maxima in marile magazine din Iasi. In ultimele zile lucrurile pare ca au explodat si nimeni nu poate sti cum sa opreasca fenomenul. Pana acum astfel de cazuri au fost izolate, iar faptasii erau prinsi imediat. Insa, lucrurile par ca au luat o intorsatura ciudata si autoritatile se simt depasite de situatie. De o vreme, in marile magazine din municipiu au aparut bancnote false de 100 lei, pe care anumite persoane le-au plasat  strategic.

Practic, astfel de banconte sunt introduse tocmai in lanturile de hypermarketuri, unde rulajul banilor este urias, iar astfel de bancnote se pot pierde usor. Si culmea, falsificatorii le-au introdus extrem de usor pe piata, asta si pentru ca falsul este extrem de apropiat de bancnota reala. O bancnota emisa de Banca Nationala a Romaniei are 10 elemente de siguranta. Falsificatorii au reusit sa copie pana la 8 astfel de elemente de siguranta. Practic, aceste bancnote pot fi descoperiute doar la masini speciale de testat banii.

Doar in ultimele zile au fost identificate cinci bancnote false in hipermarketurile din Iasi. Misterul este cu atat mai mare cu cat cei care au bagat pe piata emisiuni false de bani nu au fost identificati insa si continua sa faca ravagii. De altfel, falsificatorii sunt greu de prins, asta si pentru ca unii vanzatori din marile supermarketuri nu diferentiaza din hartia de 100 lei reala, de cea falsa.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin
rating  rating  rating
(291 vizualizări)
Dacă v-a plăcut acest articol, daţi-ne un like:

Adăugaţi un comentariu:
Folosind un cont de facebook:
sau folosind formularul următor:
Nume:

Email:

Comentariul:

Cod siguranţă:
Codul de securitateDin aceeaşi categorie:


Clinica Roua

Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook


ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 20 ianuarie 2022
Autentificare
stiriactuale.ro