Joi, 25 aprilie 2024 - 3:56:16
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Un şef din Poliţie cere interzicerea telefoanelor în şcoli


26 februarie 2017

Şeful Inspectoratului Judeţean de Poliţie Botoşani, comisarul şef Viorel Şerbănoiu, le propune şcolilor să interzică accesul elevilor cu telefoane mobile.

Potrivit Agerpres.ro, comisarul şef a declarat într-o şedinţă a Colegiului prefectural că o astfel de măsură se impune în toate şcolile, în special la acelea în care s-au înregistrat multe cazuri de furturi de telefoane mobile.

Şeful Poliţiei din Botoşani a arătat că exită o creştere a gradului de siguranţă a elevlilor în şcoli. Mai exact, în incinta şcolilor au fost 18 cazuri de furturi, în special smartphone-uri.

„Infracţiunile de furt privesc în special telefoane mobile, prejudiciile fiind mici şi se datorează neluării măsurilor corespunzătoare de către elevi şi profesori pentru asigurarea securităţii bunurilor, pe timpul desfăşurării orelor de curs, în timpul pauzelor sau când aceştia desfăşoară activităţi în afara clasei”, a afirmat Şerbănoiu, potrivit Agerpres.ro.

El susţine că, pentru evitarea unor astfel de infracţiuni, şcolile ar trebui să insereze în regulamentele de ordine interioară „interdicţia de deţinere de către elevi a telefoanelor mobile sau a altor categorii de gadget-uri”.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 25 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro