Sâmbătă, 27 aprilie 2024 - 11:48:25
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Profilul şoferului care poate oricand ucide nevinovaţi, depistat în Cartier Vest din Ploieşti


27 februarie 2024

Dacă v-aţi întrebat vreodată care sunt caracteristicile şoferului care poate ucide într-o clipă participanţi la trafic nevinovaţi, am putea răspunde că arată exact ca bărbatul descoperit în această dimineaţă la volan, în jurul orei 1.30, pe o şosea din Cartierul Vest Ploieşti, de către poliţişti rutieri aflaţi la datorie. Conducătorul auto, un bărbat în vârstă de 36 de ani din municipiu, a fost supus verificărilor de rutină şi s-a descoperit că nu deţinea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. În plus, testarea cu aparatul specializat a indicat posibila prezenţă a substanţelor psihoactive în organismul său.

De asemenea, în urma testului cu etilotestul, s-a constatat că şoferul prezenta o concentraţie de 0,52 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Ca urmare a acestor constatări, bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore, fiind acuzat de comiterea a trei infracţiuni la regimul rutier: conducere fără permis, conducere sub influenţa substanţelor psihoactive şi conducere sub influenţa alcoolului.

Persoana în cauză va fi prezentată autorităţilor competente pentru a se decide asupra măsurilor preventive ce urmează a fi luate.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 26 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro