Marţi, 21 mai 2024 - 12:35:52
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Poliţiştii prahoveni intensifică măsurile de siguranţă pentru Ziua de 1 Mai şi Sărbătorile Pascale


1 mai 2024

 

Inspectoratul Judeţean de Poliţie Prahova pregăteşte o operaţiune amplă pentru asigurarea siguranţei publice în perioada Sărbătorilor Pascale şi în Ziua de 1 Mai. Peste 1.500 de poliţişti vor fi desfăşuraţi în întreg judeţul, având ca scop menţinerea ordinii şi liniştii publice.

Acţiunea va viza în special zonele aglomerate, precum şi proximitatea lăcaşurilor de cult, unde se vor desfăşura slujbe religioase. De asemenea, poliţiştii vor fi prezenţi în localităţile turistice şi în zonele de agrement, pentru a asigura o atmosferă sigură şi liniştită pentru toţi cetăţenii.

Poliţiştii rutieri vor fi mobilizaţi pe căile de acces către lăcaşurile de cult şi zonele turistice, pentru a preveni accidentele rutiere şi pentru a asigura o circulaţie fluidă şi sigură, în special în perioadele de trafic intens.

În plus, poliţiştii vor fi implicaţi în menţinerea ordinii publice la manifestările religioase din noaptea de Înviere, asigurând astfel un climat de siguranţă şi linişte pentru toţi participanţii.

Pentru a evita incidentele şi pentru a petrece sărbătorile în siguranţă, cetăţenii sunt sfătuiţi să fie atenţi la bunurile personale în locurile aglomerate, să aibă grijă în trafic şi să respecte regulile de conduită rutieră.

Prin aceste măsuri, politiştii îşi propun să ofere un mediu sigur şi paşnic pentru toţi locuitorii şi vizitatorii judeţului în perioada sărbătorilor de Paşte şi de 1 Mai.

 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin

Tags:
1 mai,
paste,
masuri

Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 21 mai 2024
Autentificare
stiriactuale.ro